Tragedie pe DN1. Doi tineri au fost găsiţi morţi lîngă o maşină

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
11/08/2016, 16:25
Tragedie pe DN1. Doi tineri au fost găsiţi morţi lîngă o maşină

Două persoane decedate au fost descoperite joi pe un câmp din apropierea DN1, în judeţul Sibiu, poliţiştii afându-se la faţa locului pentru a stabili dacă s-a produs un accident rutier, în apropiere fiind găsită şi o maşină răsturnată.

Cele două victime găsite decedate în câmp sunt din Satu Mare şi au doar 20 de ani – bărbatul, şi 22 de ani – femeia. Accidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, pe DN1, în zona localităţii Apoldu de Sus, maşina părăsind şoseaua şi ieşind în decor.

Din ultimele informaţii, se pare că nu a existat niciun apel la 112 timp de câteva ore, până când un cioban le-a găsit pe cele două victime şi a sunat la poliţie.

sursa: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×