News

Tragedie pe litoral. Un tânăr a murit electrocutat la un fast-food din Costinești

13.07.2020 | 11:40
Tragedie pe litoral Un tanar a murit electrocutat la un fastfood din Costinesti
Tragedie pe litoral. Un tânăr a murit electrocutat la un fast-food din Costinești. Foto: mangalia.tv
ADVERTISEMENT

Tragedie în stațiunea Costinești, acolo unde un tânăr de 20 de ani a murit după ce s-a electrocutat în timpul serviciului la locul de muncă.

Bărbatul era angajat ca vânzător la un fast-food din stațiunea litoralului românesc.

Din primele informații, tânărul era din Bârlad, județul Vaslui, iar tragedia s-a fi produs luni dimineață, în jurul orei 8.00.

ADVERTISEMENT

Un tânăr de 20 de ani a murit electrocutat la un fast-food din stațiunea Costinești

Imediat după producerea accidentului de la fast-food-ul din Costinești, echipajele Serviciului de Ambulanță Constanța au fost solicitate să intervină pentru acordarea primului ajutor.

Conform site-ului Ordinea, la locul tragediei s-au deplasat de urgență pentru a acorda primul ajutor echipajele Saj B2, Saj C2 și SMURD B. Tânărul a intrat în stop cardiovascular, iar echipajele medicale au efectuat un protocol de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Din spusele medicului Diana Claudia Tatarici, de la Serviciul de Ambulanță Constanța, tânărul a fost găsit pe o stradă din Costinești și a reușit să le spună celor prezenți la fața locului că s-a electrocutat, apoi a mai făcut doi pași și a căzut inconștient.

Reacția IPJ Constanța

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au fost sesizati, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de 20 ani, angajat al unei societăţi comerciale, s-ar fi electrocutat la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

“Un echipaj medical sosit la faţa locului a procedat la resuscitarea persoanei în cauză, dar din păcate aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa au demarat verificarile în cadrul unei anchete de specialitate”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa, conform news.ro.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT