Tragedie pe o şosea, în California. Cel puţin cinci oameni au murit într-un accident de autocar

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
02/08/2016, 18:40
Tragedie pe o şosea, în California. Cel puţin cinci oameni au murit într-un accident de autocar

Cel puţin cinci persoane au murit şi numeroase altele au fost rănite, după ce autobuzul în care se afalu a fost implicat într-un accident pe o autostradă din statul anerican California.

Ofiţerul Moi Onsurez, de la Poliţia Autostrăzilor din California, a declarat că accidentul s-a produs marţi, cu puţin înainte de ora locală 03.30 (ora 13.30, ora României), pe autostrada statală 99. Autobuzul făcea legătura între California de Sud şi capitala statului, oraşul Sacramento.

Accidentul a avut loc între localităţile Atwater şi Livingston. Pozele şi clipurile video arată un autobuz alb zdrobit de un stâlp care marchează o ieşire de pe autostradă. Potrivit ofiţerului Onsurez în autobuz se aflau aproximativ 30 de persoane, iar NBC News transmite că cel puţin cinci dintre ele şi-au pierdut viaţa.

Atwater este un oraş de 28.000 de locuitori, în Comitatul Merced, situat la aproximativ 105 km nord-vest de Fresno.

sursa: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×