News

Tragedie pe o șosea din Constanța. Doi oameni au murit în urma unui accident rutier

23.03.2021 | 17:19
Tragedie pe o sosea din Constanta Doi oameni au murit in urma unui accident rutier
ADVERTISEMENT

Un accident deosebit de grav a avut loc marți pe DN39, la intrare în Mangalia (județul Constanța). În urma acestui eveniment rutier, doi oameni au murit și alți doi au fost răniți.

Din datele oferite de Poliție, este vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 85, respectiv 24 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, traficul rutier a fost întrerupt pe DN39, fiind deviat pe DN 39D, DN 39C și DN 39B, pe raza stațiunilor Jupiter, Neptun și Olimp.

Accident rutier grav în județul Constanța. Doi oameni au murit, după o coliziune între două autoturisme

Potrivit IPJ Constanța, poliţiştii rutieri au fost sesizați, în jurul orei 11:00, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în afara localității Mangalia.

ADVERTISEMENT

Ajunși la faţa locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 85, respectiv 24 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului al conducătorului auto în vârstă de 85 de ani, precum şi a pasagerei din același autoturism, de 69 de ani. În ceea ce-l privește pe conducătorul auto de 24 de ani, acesta a fost rănit. Răni a suferit și o femeie de 20 de ani aflată în mașina acestuia.

ADVERTISEMENT

Șoferul rănit a suferit traumatism toracic și de membru inferior și a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Poliția a întocmit dosar de cercetare penală

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, anunță Ziua de Constanța.

ADVERTISEMENT

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 39 Mangalia-Constanța, la kilometrul 36+900 de metri, la intrare în localitatea Mangalia, județul Constanța, s-a produs o coliziune frontală între două autoturisme.

În urma impactului, o persoană a decedat, o alta este resuscitată la fața locului, iar a treia persoană a suferit răni ușoare. Traficul rutier este întrerupt pe DN 39, fiind deviat pe DN 39D, DN 39C și DN 39B, pe raza stațiunilor Jupiter, Neptun și Olimp”, anunță Poliția Română.

ADVERTISEMENT
Tags: