News

Tragedie pe o șosea din Dâmbovița. Doi morți și doi răniți, după impactul frontal a două autoturisme

29.03.2021 | 20:12
Tragedie pe o sosea din Dambovita Doi morti si doi raniti dupa impactul frontal a doua autoturisme
ADVERTISEMENT

O nouă tragedie pe șoselele din România. Un grav accident rutier produs pe un drum din județul Dâmbovița a lăsat în urmă doi morți și doi răniți. 

Evenimentul dramatic a avut loc luni după-amiază, pe Drumul Naţional 72 A, între Târgoviște şi Câmpulung, în apropierea localității dâmbovițene Dragomireşti.

ADVERTISEMENT

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost restricţionat, la locul impactului circulaţia desfăşurându-se o jumătate de oră pe un singur fir.

Doi morți și doi răniți, după un accident grav produs pe o șosea din Dâmbovița

Un accident violent, soldat cu două decese (un bărbat și o femeie) și două persoane rănite, s-a petrecut luni după-amiază, pe șoseaua care face legătura între Târgovişte şi Câmpulung, în zona localităţii Dragomireşti. Două autoturisme în care se aflau patru persoane s-au ciocnit frontal.

ADVERTISEMENT

Cei de la ISU Dâmbovița precizează că una dintre persoanele rănite a rămas încarcerată în unul dintre autovehicule.

Poliția Județeană Dâmbovița informează că şi o a patra persoană a fost preluată şi transportată la spital.

ADVERTISEMENT

Imediat după producerea impactului între cele două autovehicule, la locul accidentului au fost trimise două ambulanțe, dar şi echipajul de descarcerare.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 72A Târgoviște-Câmpulung, în apropierea localității Dragomirești, județul Dâmbovița, a avut loc o coliziune frontală între două autovehicule. În urma impactului, două persoane au decedat.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier este dirijat, pe un fir, pentru aproximativ 30 de minute, pentru a putea fi stabilite cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier”, anunță Poliția Română.

Eveniment rutier și în nordul țării

Potrivit celor de la INFOTRAFIC, tot luni, în zona localității Petrești, județul Satu Mare, un autoturism a lovit un stâlp de electricitate, acesta căzând pe suprafața de rulare. Din fericire, nu sunt persoane rănite. La ora scrierii acestui articol, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare.

Autoritățile estimează în comunicat că reluarea normală a circulației va avea loc în circa 45-60 de minute.

ADVERTISEMENT