News

Tragedie pe o șosea din Hunedoara. Doi bărbați au murit într-un grav accident rutier. Mașina lor, impact frontal cu o autoutilitară

Un grav accident rutier a avut loc marți seara în județul Hunedoara. Doi bărbați au murit după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.
16.08.2022 | 19:26
Tragedie pe o sosea din Hunedoara Doi barbati au murit intrun grav accident rutier Masina lor impact frontal cu o autoutilitara
Doi bărbați au murit într-un cumplit accident rutier produs în Hunedoara. Sursa foto: colaj Fanatik / romania24.ro
ADVERTISEMENT

Doi bărbați, de 38 și 45 de ani, au murit marți seara într-un grav accident rutier produs în județul Hunedoara.

Doi bărbați au murit într-un cumplit accident rutier produs în Hunedoara. Mașina lor, impact frontal cu o camionetă

Din primele informații, tragedia rutieră a avut loc pe drumul dintre Geoagiu și Orăștie. Mașina în care se aflau victimele a derapat și a intrat pe contrasens, lovind frontal o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus.

ADVERTISEMENT

Impactul, unul devastator, a fost fatal pentru cei doi bărbați, șoferul și un pasager din partea dreaptă.

Cei doi au rămas încarcerați, suferind leziuni extrem de grave. Echipajul de pompieri ajuns la fața locului a extras victimele din autoturismul avariat, însă nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea pasagerilor.

ADVERTISEMENT

”Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Geoagiu, în timp ce conducea un autoturism pe DC 42, din direcția Geoagiu – Orăștie, a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj şi a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontala cu autoutilitara condusă de un bărbat de 42 de ani, din Orăștie.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 38 de ani și a pasagerului de pe locul din dreapta – față al autoturismului condus de acesta, un bărbat în vârstă de de 45 de ani, din municipiul Petroșani”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

ADVERTISEMENT

În urma acestui grav eveniment rutier, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Accident grav produs marți și în Cluj

Tot marți, a avut loc un alt accident grav, pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, la kilometrul 536+400.

Trei autovehicule au intrat în coliziune în apropierea localității Brăișoru. În urma impactului, o persoană a suferit leziuni, fiind evaluată medical la fața locului de echipele de la Ambulanță.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier a fost oprit zeci de minute pe sensul de mers către municipiul Cluj – Napoca, circulându-se alternativ pe celălalt sens.

ADVERTISEMENT