News

Tragedie pe o șosea din Iași. Doi oameni au murit și unul este grav rănit. Impact frontal într-o două mașini

08.02.2021 | 19:27
Tragedie pe o sosea din Iasi Doi oameni au murit si unul este grav ranit Impact frontal intro doua masini
ADVERTISEMENT

Tragedie pe o șosea din județul Iași. Un grav accident rutier a avut loc luni seară în localitatea Ciurbești din comuna ieșeană Miroslava. Doi oameni au murit și unul a ajuns în stare gravă la spital.

Din primele date de la fața locului, reiese că un autoturism marca Ford și o dubă au intrat în coliziune frontală. În urma impactului au rezultat trei victime.

ADVERTISEMENT

Echipajele de intervenție ajunse la fața locului au găsit două victime inconștiente, care erau încarcerate. O altă persoană era rănită, conștientă, și neîncarcerată. Ulterior, s-a constatat decesul primelor două persoane.

Grav accident în Iași. Doi oameni au murit și unul este grav rănit

O nouă tragedie s-a înregistrat pe șoselele din țară. Luni seara, pe șoseaua de centură a Iașului, în dreptul localității Ciurbești, comuna Miroslava, a avut loc un accident rutier soldat cu doi morți.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare, două Epa 1, o ambulanță tip C și una tip B de la SAJ Iași.

Echipajele ajunse la locul accidentului au găsit două victime inconștiente, încarcerate și una conștientă, neîncarcerată. Cele două victime adulte, bărbați, au fost declarați decedați de echipajul medical SAJ, potrivit Ziarul de Iași.

ADVERTISEMENT

Autoritățile, cercetări în acest caz

În urmă cu puțin timp, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ”traficul este blocat pe DN28D, centura orașului Miroslava (judeţul Iași), din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

În urma evenimentului o persoană a fost rănită grav iar două persoane au decedat. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei”, se anunță pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT

”Două victime, adulte, bărbați, au fost declarați decedați de echipajul medical SAJ”, a transmis Georgica Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iași.

ADVERTISEMENT