News

Tragedie pe o șosea din Sibiu. Un șofer băut a ucis un tânăr de 18 ani și a rănit un altul de 20

18.07.2020 | 09:40
Tragedie pe o sosea din Sibiu Un sofer baut a ucis un tanar de 18 ani si a ranit un altul de 20
ADVERTISEMENT

Un accident deosebit de grav s-a petrecut sâmbătă dimineața pe o șosea din județul Sibiu. Un șofer băut a ucis un tânăr de 18 ani și a rănit un altul de 20.

Tragedia rutieră s-a produs pe o stradă principală din satul Copșa Mare, care aparține de comuna Biertan.

ADVERTISEMENT

Un localnic în vârstă de 19 ani, care consumase alcool, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, aflat pe partea stânga a sensului de mers.

Sub influența alcoolului, un șofer din Sibiu a ucis un tânăr de 18 ani

Accident grav de circulație produs sâmbătă în județul Sibiu. Un șofer din Copșa Mare s-a urcat băut la volan și a ucis un tânăr de 18 ani care se afla în autoturism. Un altul, de 20 de ani, este rănit la spital.

ADVERTISEMENT

Drama din județul Sibiu s-a produs în jurul orelor 04.00, pe strada Principală a satului care aparține de comuna Biertan. Imediat, la locul accidentul au intervenit de urgență echipa de descarcerare a ISU Sibiu și un echipaj SMURD, însă adolescentul era decedat când au ajuns echipele de salvare, scrie ȘtirideSibiu.

”Pompierii au găsit un băiat, în vârstă de 18 ani, decedat, care a necesitat intervenția pentru descarcerare. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui băiat în vârstă de 20 de ani , care a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe Mediaș, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și escoriații”, a precizat Cristina Crivenau, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ADVERTISEMENT

Vinovatul de accident, alcoolemie ridicată

Ajunși la locul accidentului, cei din cadrul Poliției Rutiere au constatat că tânărul de 19 ani consumase cantități importante de alcool înainte de a se urca la volan. Acesta a fost depistat cu alcoolemie de 0,63 mg/l. Din primele cercetări, acesta a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei.

”A condus un autoturism și, pe fondul vitezei neadaptate și al conducerii sub influența alcoolului, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune laterala cu un stâlp de susținere a rețelei electrice aflat pe partea stânga a sensului de mers”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

ADVERTISEMENT

În acest caz se fac cercetări privind începerea urmăririi penale pentru de ucidere din culpa, vătamare corporala din culpa și conducere sub influenta alcoolului

ADVERTISEMENT