News

Tragedie pe o șosea din Vâlcea. Două persoane au murit după ce o mașină a intrat într-un copac

14.03.2021 | 10:00
Tragedie pe o sosea din Valcea Doua persoane au murit dupa ce o masina a intrat intrun copac
ADVERTISEMENT

Doi oameni au murit pe o șosea din Vâlcea, după ce mașina în care se aflau s-a izbit puternic de un copac și s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs pe șoseaua care leagă satele Botorani și Oveselu din Comuna Măciuca, conform unui comunicat al IPJ Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, cele două persoane care și-au pierdut viața aveau vârsta de 26, respectiv 40 de ani.

Doi oameni au murit în Vâlcea în urma unui accident teribil

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPS Vâlcea, cel care a semnalat acidentul a fost un trecător care a sunat la 112. Se pare că mașina se lovise de acel copac cu multă vreme înainte de a fi chemată ambulanța.

ADVERTISEMENT

Martorii povestesc cum unul dintre pasagerii mașinii a fost proiectat în afara acesteia ăn urma impactului puternic.

În cursul nopţii a avut loc un accident rutier grav în comuna Maciuca, sat Botorani, soldat cu decesul şoferul autovehicului. De asemenea, pasagerul dreapta ar fi fost proiectat prin geamul maşinii. Şi acesta a decedat. Ambele victime sunt din Măciuca. Din primele date, se pare că maşina a părăsit partea carosabilă şi ar fi lovit un copac”, a precizat Cătălin Udrea, de la IPJ Vâlcea, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

„Angajaţii ISU au fost solicitaţi la un accident rutier în comuna Măciuca. Apelantul care a anunţat accidentul a comunicat că a văzut două victime încarcerate inconştiente. La faţa locului au fost trimise trei echipaje de la Garda de Intervenţie Măciuca, şi Detaşamentul de pompieri Drăgăşani. Accidentul a fost anunţat în jurul orei 07:30”, a precizat și purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.