News

Tragedie pe şosea, Cristi avea 24 de ani și toată viața înainte. Tânărul a murit după ce a intrat cu mașina într-un autobuz

Un tânăr de 24 ani a murit în urma unui teribil accident din Sibiu. Șoferul conducea cu 140 km la oră și a intrat cu mașina într-un autobuz.
15.05.2023 | 15:03
Tragedie pe sosea Cristi avea 24 de ani si toata viata inainte Tanarul a murit dupa ce a intrat cu masina intrun autobuz
Cristi a intrat cu mașina într-un autobuz. Foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Un tragic accident a avut loc duminică după-amiaza pe Calea Gușteriței din Sibiu, soldându-se cu moartea unui tânăr în vârstă de 24 de ani. Acesta a fost implicat într-o coliziune devastatoare între mașina pe care o conducea și un autobuz Tursib. Cu toate eforturile depuse de medicii ajunși la fața locului, viața tânărului nu a putut fi salvată.

Tânărul a intrat cu mașina într-un autobuz

Accidentul rutier a avut loc în stația de autobuz de pe Calea Gușteriței din Sibiu. Tânărul a intrat într-un stop cardio-respirator ca urmare a impactului violent, iar medicii prezenți au încercat să-l resusciteze. Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut succes.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, tânărul de 24 de ani a fost declarat decedat, el nerăspunzând manevrelor de resuscitare, prezentând leziuni traumatice foarte grave”, a precizat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Victima accidentului rutier de pe Calea Gușteriței este Cristian S., un tânăr de 24 de ani. Cei care îl cunoșteau spun că era o persoană bună, care se bucura de viață. Prietenii săi sunt în stare de șoc în urma tragediei și își exprimă condoleanțele familiei îndurerate.

ADVERTISEMENT

„Sincere condoleanțe fratele nostru! Nu o să te uităm niciodată”; „Condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească și pe tine să te întărească!; „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu îmi vine să cred”, se arată îm mesajele postate pe rețelele sociale.

accident
Accident mortal pe o stradă din Sibiu. Foto: SAJ Sibiu.

 

Tânărul conducea cu 145 km/oră

În urma accidentului de duminică, nicio altă persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. Pasagerii aflați în autobuzul Tursib lovit de mașina lui Cristi nu au suferit răni. Martorii, însă, au fost șocați de eveniment. Unii dintre aceștia, care au asistat la momentul impactului, susțin că tânărul conducea cu viteză: “Mergea cu 145 de kilometri pe oră. Nu se văd semne de frânare lângă autobuz. L-a lovit în plin”, a relatat o persoană.

ADVERTISEMENT

„Am simțit bubuitura tare în acel moment. Când m-am dat jos și m-am uitat la el, deja era în spatele nostru. Am tras de ușă să pot să-l dau jos. Era ușa blocată. Nici nu avea centura pusă”, a spus șoferul autobuzului.

Pasagera autobuzului a fost cea care a sunat la serviciul de urgență 112. Ea a declarat că i s-a cerut să apeleze ambulanța și, când s-a uitat în jur, a observat că mașina care se afla în spatele autobuzului era distrusă și începea să ia foc.

ADVERTISEMENT

Șoferul autobuzului a reușit să stingă incendiul, iar tânărul a fost scos din mașină de echipajul de descarcerare al ISU Sibiu. Medicii au început imediat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, eforturile lor nu au avut succes. Șoferul autobuzului a menționat că resuscitarea a durat aproximativ 40 de minute, însă starea conducătorului auto nu s-a îmbunătățit. Nu au existat alte persoane rănite în urma accidentului. Atât șoferul autobuzului, cât și pasagera, au scăpat doar cu o sperietură groaznică.

ADVERTISEMENT