News

Tragedie pe șosea. Un camion cu muniție a explodat și a ucis trei persoane. Video

09.07.2020 | 15:33
Tragedie pe sosea Un camion cu munitie a explodat si a ucis trei persoane Video
ADVERTISEMENT

Tragedie pe o șosea din Turcia, acolo unde explozia unui camion a lăsat în urmă trei morți și mai mulți răniți.

Un autovehicul militar care transporta muniție de la locul unui accident, care a avut loc luna trecută la o fabrică de artificii din Turcia, a explodat joi.

ADVERTISEMENT

Din primele informații oferite de presa locală, trei soldați și-au pierdut viața în urma deflagrației, iar alți șase au suferit răni grave.

Un camion cu muniție a explodat și a ucis trei persoane în Turcia

Turcia a fost lovită de un val de tragedii în ultimele 14 zile. După exploziile de la două fabrici din ultimele zile, joi, 9 iulie, o altă dramă a avut loc, de această dată pe o șosea din districtul Sakarya-Hendek.

ADVERTISEMENT

În cursul acestei zile, un camion militar plin cu muniție, transportată de la locul unui accident, care a avut loc luna trecută la o fabrică de artificii din Turcia, a explodat joi.

”O explozie a avut loc pe drumul de la o carieră de piatră care operează în cartierul Taskigi din districtul Sakarya-Hendek. Trei oameni din detașamentul militar și-au pierdut viața, iar alți șase au fost răniți”, a anunțat Ministerul de Interne din Turcia, într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului tragic, trei oameni, toți militari, au murit, iar alți șase sunt răniți, scrie site-ul rt.com.

Conform sursei citate, încărcătura vehiculului militer, formată din artificii și muniție neexplodată, era transportată la o carieră de piatră pentru a fi distrusă.

ADVERTISEMENT

Imagini de la explozie, surprinse de martori

Din spusele martorilor, cu puține momente înainte de a ajunge la destinație, camionul a explodat. Aceștia au postat imagini de la locul accidentului pe rețelele sociale.

Mai multe echipaje de salvare au intervenit de urgență. Oamenii din apropiere spun că au auzit un zgomot asurzitor. Ei au filmat un nor uriaș de fum.

În urmă cu o săptămână, șapte oameni au murit și 126 au fost răniți în explozia de la fabrica de artificii din Sakarya.

ADVERTISEMENT
Tags: