News

Tragedie pe un drum din Italia. Un român de 30 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu SUV-ul într-un TIR

Impact fatal pentru un român pe un drum din Italia. Bărbatul a pierit pe loc după ce a intrat cu mașina într-un TIR
23.05.2024 | 14:47
Tragedie pe un drum din Italia Un roman de 30 de ani a murit pe loc dupa ce a intrat cu SUVul intrun TIR
Un român, în vârstă de 30 de ani, a murit după ce a intrat într-un TIR. Bărbatul se mai afla cu un alt conațional în mașină. Sursa foto: lanuovaferrara.it
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini în Italia. În cursul nopții de miercuri spre joi, un incident grav a avut loc pe un drum din Italia. Un tânăr român, în vârstă de 30 de ani, și-a pierdut viața instantaneu după ce SUV-ul pe care îl conducea a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

Un român, în vârstă de 30 de ani, a murit pe loc după ce a intrat într-un TIR

Pasagerul său, de asemenea român, a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la spital pentru tratament. Catastrofa s-a petrecut cu puțin timp înainte de ora 1 dimineața, în localitatea Santa Maria Maddalena, o comună situată în Occhiobello, provincia Rovigo, în regiunea Veneto, Italia.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto român se deplasa pe Via Eridania când, din motive care rămân încă neelucidate, SUV-ul său a intrat într-o coliziune frontală cu un vehicul de mare tonaj.

Conform relatărilor din publicația La Nuova Ferrara, accidentul a avut loc pe o porțiune de drum drept. Din cauza impactului extrem de violent, mașina de teren a fost aruncată într-un gard de pe marginea drumului, transformându-se într-o grămadă de fiare contorsionate.

ADVERTISEMENT

Românul a murit pe loc

La scurt timp după incident, la locul tragediei au sosit mai multe echipaje de intervenție: o ambulanță din Ferrara, alături de pompierii din Rovigo și Castelmassa.

Din nefericire, pentru șoferul român nu s-a mai putut face nimic. Tânărul de 30 de ani a decedat pe loc în urma impactului. Pasagerul său, în vârstă de 33 de ani, a fost grav rănit și transportat de urgență la spital, însă, din fericire, viața sa nu este în pericol.

ADVERTISEMENT

Șoferul camionului a scăpat nevătămat din acest accident. La fața locului au ajuns și carabinierii, care au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Drumul a fost închis circulației pentru câteva ore, pentru a permite efectuarea investigațiilor necesare.

O altă româncă a fost aproape de moarte pe un drum din Italia

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 38 de ani, a trecut printr-un incident dramatic marți, 21 mai 2024, după ce a căzut într-o prăpastie în vecinătatea orașului Enna din Sicilia, scrie Rotalianul.

ADVERTISEMENT

Alarma a fost dată în jurul orei 14:00, când femeia, aflată într-o stare de panică, a contactat carabinierii pentru a cere ajutor, însă nu a fost capabilă să ofere coordonate precise ale locației accidentului.

Ca răspuns la apelul de urgență, echipele de salvare au pornit imediat în căutarea ei, desfășurând operațiuni atât în interiorul orașului, cât și în zonele învecinate.

Carabinierii, împreună cu personalul medical de pe ambulanță, au ajuns rapid în zona indicată și au trebuit să se aventureze pe versanți abrupți și prin vegetația densă, ceea ce a complicat intervenția.

După ce au reușit să o găsească, echipele de salvare au adus-o în siguranță pe femeie, care prezenta multiple răni și traumatisme, dar se află în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT