Tragedie pentru sportul românesc în timpul Olimpiadei. A murit Nicolae Mărăşescu!

Claudiu Melinte   
in Sporturi
08/08/2016, 00:02
Tragedie pentru sportul românesc în timpul Olimpiadei. A murit Nicolae Mărăşescu!

Nicolae Mărăşescu a încetat din viaţă duminică la vîrsta de 78 de ani. Fostul antrenor de atletism a suferit un stop cardiac, iar medicii n-au mai reuşit să-l resusciteze.

Fostul secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului era internat la secţia de terapie intensivă a spitalului Bagdasar-Arseni de mai mult timp. În luna iulie a acestui an, Nicolae Mărăşescu a fost operat din cauza unor bacterii luate în spital. Mărăşescu a trecut printr-un adevărat calvar în ultimul an.

Totul a început în 2015, cînd a suferit o banală operaţie la genunchi. Intervenţia a mers prost, iar Nicolae Mărăşescu a pierdut mult sînge şi a stat în comă timp de două săptămîni. Atunci s-a molipsit cu două bacterii rezistente la antibiotice, Ionacianic şi Klebsiella, ce i-au fost fatale în ziua de 7 august, 2016.

Nicolae Mărăşescu s-a născut pe 12 noiembrie 1937, la Bucureşti. A practicat atletismul, fiind legitimat la clubul Steaua. Ca sportiv a cîştigat titlul naţional în proba de ştafetă 4 x 100 de metri. A practicat antrenoratul timp de 43 de ani. printre foştii săi elevi îi enumerăm pe Natalia Andrei, Fiţa Lovin, Doina Melinte, Cristieana Cojocaru, Sorin Matei şi Petru Drăgoescu.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×