Life

Tragedie pentru un artist din România. Familia lui, printre victimele dezastrului din Turcia: ”Ea a murit, iar unul dintre copii și-a pierdut picioarele”

Tragedie pentru un artist care locuiește în România. Familia lui este printre victimele cutremurului din Turcia și o nepoată i-a murit.
07.02.2023 | 18:52
Tragedie pentru un artist din Romania Familia lui printre victimele dezastrului din Turcia Ea a murit iar unul dintre copii sia pierdut picioarele
Tragedie pentru un artist român. Familia lui este printre victimele cutremurului din Turcia Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Un artist din România trece prin momente grele după ce familia lui aflată în Turcia a fost printre victimele dezastrului provocat de cutremur.

Tragedie pentru un artist din România. Familia lui, printre victimele cutremurului din Turcia

Familia lui Gazi Demirel era în Turcia în momentul cutremurului, aceasta fiind afectată.

Membrii familiei sale din Turcia au rămas fără case, iar sora acestuia alături de familie au fost găsiți cu multe răni sub dărâmăturile provocate de cutremur.

ADVERTISEMENT

Soția unui nepot al acestuia a murit în urma cutremurului, după ce femeia s-a pus drept scut asupra celor trei copii ai săi și a decedat.

De asemenea, unul dintre copii a rămas fără picioare, în ciuda efortului mamei lor care și-a dat viața pentru a-i proteja.

ADVERTISEMENT

„Casele lor au fost dărâmate. Sora mea și familia au fost găsiți sub ruine cu răni. Din păcate, soția unui nepot a fost găsită fără viață, pentru că și-a apărat cei trei copii.

I-a pus pe cei trei copii sub ea, ca să-i protejeze, dar din păcate ea a murit, iar unul dintre copii și-a pierdut picioarele.”, a spus Gazi Demirel la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Gazi Demirel
Familia lui Gazi Demirel era în Turcia în momentul cutremurului, aceasta fiind afectată.

Artistul Gazi Demirel cere ajutor de la autoritățile române

Gazi Demirel este disperat să își poată ajuta rudele din străinătate care au rămas acum fără nimic și a făcut un apel și la autoritățile din țara noastră pentru a-i ajuta pe cei care au rămas fără casă și fără nimic în Turcia, să poată veni în România.

„Sufletul nostru plânge cu sânge în continuu și am o mare rugăminte la autoritățile române. (…)

ADVERTISEMENT

Oameni buni care conduceți țara mea frumoasă, dacă se poate să mai lăsați să vină aici oamenii turci care au rămas fără casă și stau pe străzi. E frig acolo, plouă, ninge. Îi lăsăm așa să moară?”, a transmis artistul.

Tragedia care a lovit Turcia a impresionat întreaga lume. Bilanțul morților era de circa 3.000 și numărul răniților depășise 20.000 conform datelor furnizate de autorități.

A fost declarată stare de urgență pentru trei luni în zonele afectate de cutremurul care a avut sute de replici și a lăsat zeci de mii de oameni pe străzi.

ADVERTISEMENT