News

Tragedie rutieră în a doua zi de Paște. Doi oameni au murit într-un grav accident produs între Sibiu și Brașov

Doi oameni au murit într-un grav accident produs între Sibiu și Brașov, luni, în a doua zi de Paște. Două mașini au intrat în coliziune violentă, iar salvatorii nu au mai putut face nimic.
25.04.2022 | 21:14
Tragedie rutiera in a doua zi de Paste Doi oameni au murit intrun grav accident produs intre Sibiu si Brasov
Accident grav pe DN 1, între Sibiu și Brașov. Doi morți, după un impact frontal între două autoturisme. Sursa foto: bzb.ro/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dramă pe șoselele din România în a doua zi de Paște. O femeie de 55 de ani și un tânăr de 20 de ani și-au găsit sfârșitul pe DN 1, între Sibiu și Brașov.

Accident grav pe DN 1, între Sibiu și Brașov. Doi morți, după un impact frontal între două autoturisme

Un eveniment rutier grav a avut loc luni, 25 aprilie, în jurul orelor 17.00, pe DN 1, între localitățile Ucea și Arpașu. Două mașini au intrat în coliziune, impactul fiind unul violent: ambii șoferi au rămas captivi în fiarele distruse ale mașinilor.

ADVERTISEMENT

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au găsit două victime încarcerate, care au fost apoi scoase de pompieri.

Pompierii din Brașov și Sibiu care au participat la intervenție au început imediat procedurile de resuscitare, dat fiind faptul că ambii pasageri erau în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

”În urma accidentului, 2 persoane au rămas încarcerate. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de descarcerare, 1 echipaj SMURD, 1 echipaj SMURD din cadrul ISU Brașov.

În sprijin s-a deplasat și ISU Sibiu, cu un echipaj cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. Cele 2 victime au fost descarcerate, sunt în stop cardio respirator și li se aplică manevre de resuscitare”, a transmis maior Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov, pentru Bzb.ro.

ADVERTISEMENT

”În urma impactului au rezultat două victime, conducătorii auto”, a precizat și comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov. Potrivit sursei citate, traficul a fost complet blocat.

Manevrele de resuscitare nu au dat rezultate și s-a constatat decesul

În ciuda eforturilor medicale, cele două persoane nu au răspuns manevrelor de resuscitare si au fost declarate decedate de către personalul medical.

ADVERTISEMENT

”Cele două victime, respectiv o femeie, în vârstă de 55 ani, din județul Hunedoara și un tânăr, în vârstă de 20 ani, din județul Vrancea au fost declarate decedate de către cadrele medicale sosite la fața locului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier”, a transmis și comisar Alina Ivan.

ADVERTISEMENT
Tags: