News

Tragedie rutieră în Ungaria: 5 pasageri aflați într-un microbuz românesc au murit în urma unui accident. Video

Grav accident rutier produs în Ungaria. Un microbuz românesc a fost spulberat pe o autostradă, iar în urma evenimentului 5 pasageri aflați în mijlocul de transport au murit.
19.10.2021 | 22:38
Tragedie rutiera in Ungaria 5 pasageri aflati intrun microbuz romanesc au murit in urma unui accident Video
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs marți, 19 octombrie, pe o autostradă din Ungaria. În evenimentul rutier a fost implicat un microbuz din România.

Din păcate, în urma accidentului 5 persoane au decedat și mai multe au fost rănite și transportate la spital, notează presa din țara vecină, citată de Ziare.com.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Ungaria: 5 persoane aflate într-un microbuz românesc au murit în urma unui accident

Accidentul de marți a fost raportat pe autostrada M1 în direcția către orașul Gyor. Nu mai puțin de 4 vehicule s-au ciocnit lângă localitatea Bábolna.

Imediat după evenimentul rutier, drumul a fost închis, a anunțat Inspectoratul de Poliție al judeţului Komárom-Esztergom pe site-ul poliţiei ungare.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult au avut de suferit pasagerii din microbuzul românesc. Din imaginile apărute pe site-urile din Ungaria se observă cum mijlocul de transport din România apare pur și simplu strivit în urma impactului.

Potrivit, purtătorului de cuvânt al direcţiei judeţene pentru situaţii de urgenţă, Mihály Sebestyén Varga, microbuzul românesc a lovit din spate un camion.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, 5 persoane au rămas blocate în microbuz, iar un bărbat a fost propulsat din autovehicul.

Ulterior, un comunicat emis de Inspectoratul de Poliţie al judeţului Komárom-Esztergom a anunțat că pe M1 s-au ciocnit patru vehicule. ”Într-unul (n.r. microbuzul românesc) călătoreau 5 persoane, iar toate au decedat pe loc”.

ADVERTISEMENT

Persoanele decedate: 2 femei și 3 bărbați

La locul tragediei de pe șoseaua din Ungaria au ajuns de urgență mai multe ambulanţe şi un elicopter de ambulanţă.

Autoritățile locale anunță că cele 5 persoane decedate din microbuzul de România sunt 2 femei şi 3 bărbaţi. Un alt bărbat, în jur de 50 de ani, care a suferit o leziune la cap, a fost transportat la spitalul din Gyor, starea lui fiind stabilă.

Accident grav în Ungaria: 5 persoane aflate într-un microbuz românesc au murit în urma unui accident. Sursa foto: kisalfold.hu

Site-ul kisalfold.hu a postat mai multe imagini de la locul accidentului petrecut marți. Din ele se observă gravitatea impactului de pe autostrada maghiară.

Accident grav în Ungaria: 5 persoane aflate într-un microbuz românesc au murit în urma unui accident. Sursa foto: kisalfold.hu

Practic, pasagerii din microbul românesc nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

ADVERTISEMENT
Tags: