Tragedie în SUA! 16 persoane şi-au pierdut viaţa după ce un balon cu aer cald s-a prăbuşit

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
31/07/2016, 12:40
Tragedie în SUA! 16 persoane şi-au pierdut viaţa după ce un balon cu aer cald s-a prăbuşit

Autorităţile americane au anunţat că nu există supravieţuitori în urma prăbuşirii unui balon cu aer cald în statul Texas, la doar 50 de kilometri de localitatea Austin. Potrivit primelor informaţii, la bordul balonului cu aer cald, care a luat foc în aer, se aflau 16 persoane cu vârste de peste 20 de ani, scriu RT şi Reuters.

Comandatul poliţiei din Caldwell Couty a confirmat că toate persoanel de la bordul balonului au decedat, după ce o echipă s-a deplasat la locul prăbuşirii.

Tragedia s-a produs în Caldwell County, o zonă situată între localităţile texane Austin şi San Antonio. Până în acest moment nu sunt cunoscute motivele care au dus la aprinderea balonului cu aer cald în timpul zborului.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×