Mesajul de ADIO al DJ-ului Radio 21, care s-a sinucis!

UPDATE / Claudiu Roman a lăsat pentru parintii lui un bilet in care scrie următoarele: "Imi cer scuze pentru ce am făcut. Vă iubesc!”, au declarat surse din cadrul anchetatorilor....
20.09.2014 | 09:35
Mesajul de ADIO al DJului Radio 21 care sa sinucis

UPDATE / Claudiu Roman a lăsat pentru parintii lui un bilet in care scrie următoarele: “Imi cer scuze pentru ce am făcut. Vă iubesc!”, au declarat surse din cadrul anchetatorilor.

Şerban Huidu s-a declarat şocat de vestea morţii lui Claudiu Roman, tânărul de 34 de ani care s-a sinucis. Huidu povesteşte că fostul său coleg de la radio trecea prin momente dificile in viata personala si se agatase cu disperare de cea profesionala, pentru a il ajuta sa mearga mai departe.

“Am citit socat despre soarta fostului meu coleg Claudiu Roman! Ca toti cei ce l-au cunoscut, imi pare nespus de rau si cred ca, desi de multe ori viata e nedreapta, nimic nu justifica gestul! Asta o spun eu cel care a reusit sa treaca peste probleme care pentru altii ar fi de nesurmontat! Poate e un semnal de alarma pentru “sefutii” de care vorbeam aici! A conduce niste institutii, mai ales media, iti ofera avantaje dar si responsabilitati! Deciziile tale pot fi considerate de unii profund injuste, iar daca asta vine pe fondul unor probleme deja existente, pot fi fatale!”, scrie Serban Huidu pe blogul personal.

–––

Claudiu Roman lucra ca DJ la Radio 21 si radio-ul era totul pentru el. Tînărul, de numai 34 de ani, a lucrat şi la Europa Fm. Se pare că acesta s-a sinucis deoarece conducerea radioului a decis ca programul său să fie scos din grila de toamnă.

“S-a întamplat asta pentru că oamenii ce conduc radiourile habar nu au ce însemnă pentru oameni ce lucrează în radio nişte decizii strîmbe şi injuste! Faptul că de la 1 septembrie nu a mai continuat la 21”, a scris cineva pe contul lui de socializare.

Claudiu nu ar fi fost la prima tentativă de sinucidere. Anul trecut, cînd a fost din nou dat afară, a avut un accident de maşină destul de grav, iar prietenii susţin că în realitate acesta ar fi vrut să îşi ia viaţa.

Pe Facebook, cei apropiaţi postează mesaje de condoleanţe şi nu le vine să creadă că prietenul lor a murit.

sursa: realitatea.net

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: