Fotbal intern

Tragedie! Un fost fotbalist de la Rapid a murit la doar 27 de ani

24.02.2019 | 11:53
Un fost fotbalist de la Rapid București a murit la doar 27 de ani

Un fost fotbalist de la Rapid București a murit la doar 27 de ani, a anuțat duminică gruparea giuleșteană pe pagina de Facebook. Tânărul Cristian Doroș a jucat la juniorii ”alb-vișiniilor” la grupa 1991, antrenată de Florică Drăghici.

”Un fost junior al Rapidului, de la grupa 1991, antrenată de Florică Drăghici, Cristian Doroș, s-a stins din viață, la numai 27 de ani. Doroș a fost coleg de grupă cu Alex Coman, Mădălin Martin sau Alex Dăescu. Condoleanțe familiei și prietenilor!”, este comunicatul clubului Rapid.

Cristian Doroș, alături de alți suporteri ai echipei Rapid
Cristian Doroș, alături de alți suporteri ai echipei Rapid

Un fost fotbalist de la Rapid a murit la doar 27 de ani

Oficialii clubului Rapid au anunțat că fostul fotbalist a murit la doar 27 de ani în Anglia, dar cauzele decesului nu sunt cunoscute la acest moment. După ce s-a lăsat de fotbal, Cristian Doroș a rămas un suporter fidel al echipei de suflet. Pe pagina sa Facebook sunt mai multe fotografii cu suporterii giuleștenilor în care apare și el.

Această veste vine la doar câteva zile după o altă tragedie din fotbalul românesc. Mihai Vlăduț, fratele fotbalistului român Tiberiu Subțirică, de la SSC Farul Constanța, s-a sinucis și a fost găsit de un vecin joi la prânz. Tânărul în vârstă de 26 de ani era inginer agronom în Dudești, județul Brăila și a fost descoperit spânzurat într-una dintre anexele casei în care locuia. Acesta și-a cerut scuze pentru fapta sa într-un bilet de adio lăsat în locuința sa.

Cea mai mare tragedie a fotbalului mondial din acest an a fost moartea atacantului argentinian Emiliano Sala, care s-a prăbușit cu avionul în Canalul Mânecii, la 21 ianuarie, în timp ce se îndrepta spre Marea Britanie după transferul de la FC Nantes la Cardiff City.