TRAGEDIE! Un fost jucător al lui Chelsea a MURIT la 31 de ani

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
29/07/2016, 00:04
TRAGEDIE! Un fost jucător al lui Chelsea a MURIT la 31 de ani GALERIE FOTO

Încă o dramă loveşte lumea fotbalului. Simphiwe Boy Boy Mosia a decedat pe teren la vîrsta de 31 de ani. Sud-africanul a suferit un stop cardiac şi a decedat pe teren în timp ce se afla la un meci cu prietenii.

Jucătorul în vîrstă de 31 de ani a fost şi la Chelsea în sezonul 2003-2004. El a avut mai multe stagii de pregătire şi cu Manchester United. Nu a apucat să debuteze pentru echipa de seniori a londonezilor, iar după experienţa de la Westerlo, unde a jucat 16 meciuri, cariera de fotbalist a început să se stingă.

Boy Boy Mosia a jucat ultima dată la Mpumalanga Black Aces, o echipă din Africa de Sud. Cauza decesului pare să fi fost tot o problemă cardiacă, relatează presa internaţională.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×