Life

Tragedii în lanț după participările de la ”Chefi la Cuțite” și ”Masterchef”. Nouă concurenți au murit în ultimii doi ani

Nouă concurenți au murit în ultimii doi ani, după ce au participat la ”Chefi la Cuțite” și ”Masterchef”. Cei mai tineri aveau 37 de ani.
06.12.2022 | 00:47
Tragedii in lant dupa participarile de la Chefi la Cutite si Masterchef Noua concurenti au murit in ultimii doi ani
O parte dintre concurenții care au murit după ce au participat la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Antena 1, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ultimii doi ani, nouă concurenți care au participat la emisiunile ”Chefi la Cuțite” sau ”Masterchef” au murit. Cel mai recent caz este al stomatologului Iulian Juncănaru, în vârstă de 39 de ani.

Bilanț de decese după participări la ”Masterchef” sau ”Chefi la Cuțite”

Potrivit Libertateapentrufemei.ro, cei mai tineri dintre foștii participanți la emisiunile culinare aveau 37 de ani. Mediul dentist Iulian Juncănaru, cântărețul Nosfe, fostul viceprimar Vasile Rusu, bucătarul italian Lino Bucci, chef Liviu Chiorpesc, maestrul bucătar Gheorghe Vătafu, judecătorul Gabriel Apostol, Ramon Chicireanu și chef Sissoko Sidia sunt numele care astăzi nu mai există.

ADVERTISEMENT

Stomatologul Iulian Juncănaru a decedat în urmă cu câteva zile, fiind găsit mort în propria locuință. S-a luat în calcul un stop cardio-respirator în situația sa. Iulian Juncănaru a luat parte în 2020 la Chefi la Cuțite, în sezonul 8, având preparate plăcute de către jurați.

Un judecător care a participat la Chefi la Cuțite și-a injectat benzină în vene

Cu doar câteva zile înaintea medicului, a plecat din această lume judecătorul piteștean, Gabriel Apostol, în vârstă de 45 de ani. Acesta și-a injectat benzină în vene și, deși a fost dus la spital, nu a mai putut fi salvat. Gabriel Apostol a participat în 2014 la Masterchef, difuzat pe Protv.

ADVERTISEMENT

Înainte de judecător a murit faimosul Nosfe. Artistul a căzut brusc acasă, după ce a susținut un concert. Din păcate, echipajul ambulanței sosite la fața locului nu l-a mai putut readuce la viață.

Rapperul avea 37 de ani și s-ar fi stins din viață pe fondul unui infarct. În urma lui au rămas o fetiță și mama acesteia, soția lui Nosfe. Solistul a fost la Chefi la Cuțite în sezonul 10, care tocmai s-a încheiat.

ADVERTISEMENT

În mai 2022 a plecat din această lume italianul Lino Bucci, fost concurent la Chefi la Cuțite în 2019, alături de soția și fiicele lui.

Vasile Rusu, fost concurent la Chefi la Cuțite în 2018 și viceprimar al comunei Broșteni, a fost răpus de Covid-19 în aprilie 2020. Mulți îl asemănau cu Romică Țociu.

ADVERTISEMENT

Ramon Chicireanu, apreciat la ”Masterchef”, în 2014, atât pentru bucatele sale, cât și pentru umor, s-a stins în martie 2020, din cauza cancerului limfatic. În urma lui au rămas orfani de tată trei copii și o soție văduvă. Bărbatul avea 37 de ani.

Simpaticul bucătar Liviu Chiorpesc a șocat și el prin moartea sa. Cel care făcea senzație cu fiecare apariție a sa a decedat pe 3 noiembrie 2021. În octombrie 2021 a uimit prin plecarea sa din această lume și Sissoko. El ar fi fost infectat cu Covid în stare gravă. Sissoko a luat parte în 2012, în sezonul 1 la ”Masterchef”, pe Protv.

Gheorghe Vătafu, cel care s-a numărat printre fondatorii gastronomiei românești moderne, a încetat din viață la vârsta de 82 de ani, în august 2022. Anterior, a participat la Chefi la Cuțite, în sezonul 9, într-o ediție specială.

ADVERTISEMENT