Carousel hot news

“Terminăm campionatul pe podium! La anul, tragem la titlu”

Dinamovistul Thicot a analizat şansele la titlu ale echipei din Ştefan cel Mare, fiind încrezător că Dinamo poate termina pe podium. Jucătorul este mulţumit şi de noul antrenor, Flavius...
10.10.2013 | 09:34
ADVERTISEMENT

Dinamovistul Thicot a analizat şansele la titlu ale echipei din Ştefan cel Mare, fiind încrezător că Dinamo poate termina pe podium. Jucătorul este mulţumit şi de noul antrenor, Flavius Stoican.

“Cred că putem ca, la anul, să tragem la titlu. Momentan, vrem să urcăm în clasament cît mai sus, eu cred că putem termina campionatul pe podium! Consider că am avut şansa de a învinge şi pe Ceahlăul, în ultima etapă, ar fi trebuit să batem, la cum am dominat repriza a doua. Însă e o lecţie, să nu mai facem erori în apărare, pentru că am fi meritat să cîştigăm.

ADVERTISEMENT

Stoican un motivator fantastic, ştie cum să ne atingă cu vorbele! E la nivel european. Creează o atmosferă de performanţă, ştie să ne facă pe toţi să vrem mai mult. Şi mister Mulţescu era un tehnician bun, păcat de faptul că noi, jucătorii, nu l-am ajutat mai mult”, a declarat Thicot într-un interviu pentru Gazeta.

Steven Thicot (26 de ani) a fost adus în Ştefan cel Mare în această vară, iar în trecut a mai evoluat la Sedan (Franţa), Hibernian (Scoţia) şi Naval (Portugalia).

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri