Monica Niculescu s-a RETRAS de la WTA Bucureşti după finala de la Wimbledon! Cum arată tabloul

tablou principal, WTA Bucuresti 2017

UPDATE, ora 13:13 / Monica Niculescu s-a retras de la turneul WTA Bucureşti. Finalistă în turneul de dublu de la Wimbledon, Monica este accidentată la abdomen şi nu va putea evolua în turneul de acasă. Sportiva noastră a resimţit dureri şi în timpul finalei de la All England Club, pierdută 0-6, 0-6 în faţa perechii Vesnina/Makarova.

Monica Niculescu trebuia să joace în primul tur cu sportiva din Olanda, Quirine Lemoine. În locul româncei pe tablou a urcat Elize Mertens. 

WTA Bucuresti 2017. Cum arata tabloul principal


Sâmbătă a avut loc tragerea la sorţi a tabloului principal al turneului BRD Bucharest Open, astfel că cele 7 jucătoare de tenis din România şi-au aflat adversarele din primul tur. Trei dintre cele 7 jucătoare, Irina Bara, Jaqueline Cristian şi Elena Gabriela Ruse, participă la turneul bucureştean după ce au primit wildcarduri primite de la Federaţia Română de Tenis.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Capul de afiş al meciurilor din primul tur este confruntarea dintre Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 6, şi Ana Bogdan. Cele două s-au mai duelat şi în primul tur de la ediţia din 2016 de la US Open. Atunci când Ana a revenit de la 0-6 şi 2-5 şi a învins-o pe Sorana cu scorul de 0-6, 7-5, 6-2. mi pare rău pentru Sorana şi Ana - că trebuie să joace una împotriva celeilalte. Cred că aveau şanse bune la acest turneu. Oricum, învingătoarea poate avea un parcurs foarte bun", a declarat Irina Begu după tragerea la sorţi.

tablou wta bucuresti 2017

WTA Bucureşti 2017. Câţi bani câştigă învingătoarea

Monica Niculescu, cap de serie numărul 4, o va întâlni pe Quirine Lemone (Olanda), jucătoare aflată pe locul 137 WTA. Irina Begu, cap de serie număril 7, se va duela pentru un loc în turul 2 cu Ivana Jorovic (Serbia), locul 183 WTA. Jaqueline Cristian, beneficiara a unui wildcard, va juca împotriva reprezentantei Ucrainei, Jana Kozlova (160 WTA). În cazul unei victorii, Jaqueline ar putea să o întâlnească în turul 2 pe Irina Begu.

Elena Gabriela Ruse va juca în primul tur cu Isabella Shinikova (Bulgaria), jucătoare aflată pe locul 207. Irina Bara o va întâlni pe Aliaksandra Sasnovich (Belarus), aflată pe locul 89 WTA. Ediţia din anul acesta este a treia de când turneul se află în circuitul WTA, Simona Halep câştigând turneul de 2 ori (2014 şi 2016). În 2015, pe zgura bucureşteană a ieşit învingătoare Anna Karolina Schmiedlova.

43.000 de euro este cecul pe care îl încasa jucătoarea care va câştiga ediţia din acest an

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775