News

Tragere la sorţi NOROCOASĂ! Halep poate ajunge în finală

Turneul de la Roland Garros începe la sfîrşitul acestei săptămîni şi românii calificaţi pe tabloul principal de concurs şi-au aflat adversarii. Simona Halep, cap de serie numărul 4 va juca...
23.05.2014 | 14:23
Tragere la sorţi NOROCOASĂ! Halep poate ajunge în finală
ADVERTISEMENT

Turneul de la Roland Garros începe la sfîrşitul acestei săptămîni şi românii calificaţi pe tabloul principal de concurs şi-au aflat adversarii. Simona Halep, cap de serie numărul 4 va juca în primul tur cu Alisa Kleybanova din Rusia, numărul 85 mondial. Halep este pe aceeaşi parte de tablou cu Ivanovic şi Kvitova, urmînd să joace cu una din cele două în sferturile de finală.

Andy Murray a dat o declaraţie interesantă despre Simona Halep: “Performanţele ei sînt wow! A urcat într-un an foarte rapid, chiar am urmărit în timpul liber cîteva meciuri ale Simonei şi pot spune că este o jucătoare cu un talent incredibil, care poate creşte şi ajunge foarte sus. Nu-mi vine să cred că Simona vine din România! Bravo ei, o susţin şi sper să fie la un moment dat numărul 1 mondial” a declarat Murray la o sesiune de autografe la care a participat alături de Simona.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a căzut cu o jucătoare venită din calificări şi în turul 3 ar putea să o întîlnească pe Jelena Jankovic. Pe tabloul masculin, Victor Hănescu are o misiune extrem de dificilă împotriva fostului semifinalist de la Roland Garros, Gael Monfils.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri