Fotbal international

Tragerea la sorți a grupelor Europa League! Cu cine joacă Dudelange

31.08.2018 | 14:47
Tragerea la sorti a grupelor Europa League Cu cine joaca Dudelange

Urmărește Live Stream tragerea la sorți a grupelor UEFA Europa League online pe FANATIK.RO. Vezi primul în ce grupe vor juca Arsenal, Chelsea, AC Milan, Marseille și PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu.

UPDATE 14.45 / S-a decis componența grupelor Europa League. PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, va avea meciuri de foc cu Chelsea, în timp ce Dudelange, formație care a eliminat campioana României, CFR Cluj, a fost repartizată în grupă cu Olympiacos, Milan și Betis.

Grupa A: Bayer, Ludogoreț, Zurich, AEK Larnaca

Grupa B: Salzburg, Celtic, Leipzig, Rosenborg

Grupa C: Zenit, Copenhaga, Bordeaux, Slavia Praga

Grupa D: Anderlecht, Fenerbahce, Dinamo Zagreb, Spartak Trnava

Grupa E: Arsenal, Sporting, Qarabag, Vorskla

Grupa F: Olympiacos, Milan, Betis, Dudelange

Grupa G: Villarreal, Rapid Viena, Spartak Moscova, Rangers

Grupa H: Lazio, Marseille, Eintracht, Apollon Limassol

Grupa I: Beșiktaș, Genk, Malmo, Sarpsborg

Grupa J: Sevilla, FC Krasnodar, Standard, Akhișarspor

Grupa K: Dinamo Kiev, Astana, Rennes, Jablonec

Grupa L: Chelsea, PAOK, BATE Borisov, MOL Vidi


UPDATE ora 14.00 / Evenimentul în urma căruia aflăm componența grupelor Europa League a început la Grimaldi Forum, Monaco. Urmărește tragerea la sorți a grupelor Europa League accesând linkul de aici.


Tragerea la sorți a grupelor Europa League are loc vineri, 31 august, de la ora 14.00. Echipele care au obținut calificarea în această fază a competiției își află adversarele pe care le vor întâlni în grupe. Evenimentul de la Grimaldi Forum, Monaco, în urma căruia se află confruntările din toamnă, este transmis live de posturile de televiziune din România. Digisport 1, Telekom Sport 1 și Eurosport 1 sunt cele 3 televiziuni care vor fi în direct de la ora 14.00, dar iubitorii fotbalului pot urmări tragerea la sorți și pe site-ul Uefa.com.

Live Stream tragerea la sorți a grupelor Europa League

De asemenea, vei putea urmări live online tragerea la sorți a grupelor Europa League și pe FANATIK.RO. Site-ul nostru îți oferă zilnic cele mai noi informații despre meciurile din Europa League și Champions League. Accesează această pagină în jurul orei 14.00 pentru a vedea cum au fost repartizate echipele calificate.

  • Vezi AICI Live Video tragerea la sorți a grupelor Europa League.

După ce granzii Europei și-au aflat adversarele din Champions League, a venit rândul echipelor din Europa League să fie repartizate în grupe. Pentru această fază a competiției sunt calificate 48 de echipe împărțite în 4 grupe, în funcție de coeficientul UEFA. Meciurile din prima etapă au loc pe 20 septembrie, etapa a 2-a pe 4 octombrie. Pe 25 octombrie se joacă partidele din etapa a 3-a, iar pe 8 noiembrie cele din etapa a 4-a. Ultimele 2 etape se dispută pe 29 noiembrie și 13 decembrie. Tragerea la sorți pentru următoare fază competițională vor avea loc pe 17 decembrie.

Cum poți vedea Online tragerea la sorți a grupelor Europa League

În afară de site-ul Uefa.com, tragerea la sorți este transmisă online în România de 3 televiziuni: Digisport 1, Telekom Sport 1 și Eurosport 1. Cel puțin una dintre aceste televiziuni va transmite live stream și pe site-ul propriu. Accesează acest link pentru a vedea online tragerea la sorți a grupelor Europa League.

Cum arată cele mai grele grupe UEFA Europa League

Ca în fiecare an, există speculații despre cum va arăta cea mai grea grupă din UEFA Europa League. Redacția FANATIK.RO și-a ales propria grupă ”a morții”, iar aceasta arată în felul următor:

“Grupa morții 1”: Arsenal, Marseille, RB Leipzig, Glasgow Rangers.

“Grupa morții 2”: Chelsea, AC Milan, Bordeaux, AEK Larnaca.

Componența urnelor UEFA Europa League

Urna 1: Sevilla, Arsenal, Chelsea, Zenit Sankt Petersburg, Bayer Leverkusen, Dinamo Kiev, Beşiktaş Istanbul, Red Bull Salzburg, Olympiacos, Villarreal, Anderlecht, Lazio Roma.

Urna 2: Sporting Lisabona, Ludogoreţ Razgrad, FC Copenhaga, Olympique Marseille, Celtic, PAOK, AC Milan, Genk, Fenerbahce, Krasnodar, Astana, Rapid Viena.

Urna 3: Betis Sevilla, Qarabag, BATE Borisov, Dinamo Zagreb, Red Bull Leipzig, Eintracht Frankfurt, Malmo, Spartak Moscova, Standard Liege, FC Zurich, Bordeaux, Rennes.

Urna 4: Apollon, Rosenborg, Vorskla Poltava, Slavia Praga, Akhişarspor, Jablonec, AEK Larnaca, Mol Vidi, Glasgow Rangers, Dudelange, Spartak Trnava, Sarpsborg.

România nu are echipe în urnele pentru grupele Europa League

România nu are echipe în urnele pentru grupele Europa League. CFR Cluj și FCSB au ratat calificarea în această fază a competiției, nereușind să treacă în play-off de Dudelange, respectiv Rapid Viena. Ardelenii au fost învinși în deplasare cu scorul de 2-0, apoi au pierdut și pe teren propriu cu 3-2, în timp ce trupa antrenată de Nicolae Dică a fost învinsă în Austria de Rapid Viena cu 3-1 în tur, iar la București a reușit doar o victorie cu 2-1, insuficient pentru calificarea mai departe.

Tags: