Fotbal intern

Tragerea la sorți. Când se joacă semifinalele din Cupa României. Partidele se dispută în dublă manșă

05.03.2020 | 13:23
Tragerea la sorti Cand se joaca semifinalele din Cupa Romaniei Partidele se disputa in dubla mansa
ADVERTISEMENT

Dinamo, Sepsi și Poli Iași și-au asigurat calificarea în semifinalele Cupei României, urmând ca a patra formație să se decidă după Hermannstadt – FCSB. Tragerea la sorți pentru penultimul act al competiței va avea loc săptămâna viitoare, în timp ce jocurile se vor disputa, în dublă manșă, pe 22 aprilie și 13 mai.

Semifinalele Cupei României

Sferturile Cupei României sunt la o partidă de final. Hermannstadt primește vizita celor de la FCSB pentru stabilirea ultimei echipe calificate în semifinale, după ce Dinamo, Sepsi și Poli Iași și-au asigurat prezența în „careul de ași”, după victoriile cu Academica Clinceni, Petrolul Ploiești și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României va avea loc săptămâna viitoare, la Casa Fotbalului. Meciurile care vor decide echipele calificate în finala de pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, de pe 23 mai, se vor disputa, precum în sezoanele trecute, în dublă manșă.

Tragerea la sorți se va efectua, precum în sferturi, cu o singură urnă, fără echipe cu statut de cap de serie.

ADVERTISEMENT

Turul semifinalelor se vor juca pe 22 aprilie, în timp manșa secundă este programată pe 13 mai.

Gazda finalei, eliminată în sferturi

Federația Română de Fotbal a stabilit, pe 3 martie, ca finala acestei ediții a Cupei să se dispute pe arena „Ion Oblemenco”, din Craiova.

La doar o zi distanță, echipa care dispută meciurile de acasă pe cel mai mare stadion al Olteniei, Universitatea Craiova, a fost eliminată în sferturile de finală, după un adevărat thriller pe „Emil Alexandrescu” din Iași.

ADVERTISEMENT

Poli a condus cu 2-0 la pauză, dar Dan Nistor a redus din diferență imediat după pauză și a restabilit egalitatea în minutul 90, gol ce părea să trimită meciul în prelungiri. Totuși, la următorul atac, Jose Passaglia a trimis o centrare în careul lui Mirko Pigliacelli, Nicandro Breeveld l-a trimis în plasă și a adus calificarea pentru formația lui Mircea Rednic.

Sferturile de finală ale Cupei României:

  • Academica Clinceni – Dinamo 0-1
  • Petrolul Ploiești – Sepsi 0-1
  • Poli Iași – Universitatea Craiova 3-2
  • Hermannstadt – FCSB (joi, ora 20:00)
ADVERTISEMENT
Tags: