Fotbal international

Tragerea la sorți pentru EURO 2020 va avea loc la București! Romexpo va fi gazda evenimentului

15.03.2019 | 11:57
Momentul în care Bucureştiul a aflat că se află printre gazdele EURO 2020

Tragerea la sorți pentru EURO 2020 va avea loc la București! Anunțul a fost făcut de Christian Karambeu, nimeni altul decât ambasadorul trofeului EURO 2020. Fost campion mondial cu Franța în 1998, Karembeu a precizat că UEFA a oferit României această onoare. De remarcat că evenimentul este programat pentru 30 noiembrie 2019.

Tragerea la sorți pentru EURO 2020 va avea loc la București!

Este un mare privilegiu pentru mine să revin la Bucureşti şi să întâlnesc oameni pe care i-am văzut deja pe terenul de fotbal sau la Jocurile Olimpice – mă refer aici la Gabriela Szabo – şi să fiu pe un stadion atât de frumos. România merită să facă parte din echipa de organizare a Euro 2020”, a spus inițial Christian Karambeu, fotbalist retras din activitate la capătul sezonului 2005 – 2006, după un an ultim an de zile petrecut la Bastia

„Sunt aici pentru a prezenta trofeul Henri Delaunay şi pentru a anunţa că pe acest stadion vor avea loc patru meciuri la turneul final. Vreau să vă aduc o veste foarte bună şi vă rog să o reţineţi. Şi anume că pe 30 noiembrie 2019, Bucureştiul va organiza evenimentul de tragere la sorţi pentru grupele Euro 2020, a mai adăugat Christian Karambeu.
Tragerea la sorți pentru EURO 2020 va avea loc la București! Euro 2020
Oraşele gazdă pentru EURO 2020

Patru partide de la EURO 2020 se joacă la București

De remarcat că Bucureştiul va fi gazda a patru meciuri la EURO 2020. Trei dintre ele se vor desfășura în faza grupelor, în timp ce unul va avea loc în optimile de finală. Sunt câteva probleme legate de stadioanele promise către forul internațional. Deocamdată, cea mai înaintată este arena din Ghencea. Este singura care a fost demolată în totalitate și la care au demarat deja lucrările de construcție.

A doua arenă la care se lucrează este cea din Giulești. Stadionul Rapid se demolează chiar în aceste zile și constructorul așteaptă deja avizul necesar pentru a începe faza următoare. Arcul de Triumf și Dinamo, stadioane care erau și ele în plan își așteaptă momentan rezolvarea actelor.

  • 4 stadioane trebuia să reconstruiască Bucureştiul pentru EURO 2020

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri