Sporturi

Tragerea la sorţi Roland Garros 2019. Cu cine joacă Simona Halep și cum arată tabloul româncelor

23.05.2019 | 20:24
Tragerea la sorti Roland Garros 2019 Cu cine joaca Simona Halep si cum arata tabloul romancelor

Al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, începe în doar câteva zile la Paris. Campionii en-titre sunt Simona Halep şi Rafael Nadal, ambii având de apărat câte 2000 de puncte în clasamentul WTA, respectiv ATP. România îi are pe tabloul principal de la RG19 pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Marius Copil.


UPDATE 20:20 / Simona Halep – Alja Tomljanovic, Mihaela Buzărnescu – Alexandrova, Sorana Cîrstea – Petra Kvitova şi Irina Begu – Zhu Lin sunt meciurile româncelor de la Roland Garros 2019. Toate se află pe acelaşi sfert de tablou.


Tragerea la sorţi la Roland Garros 2019

Tragerea la sorţi de la Roland Garros 2019 este un eveniment aşteptat cu sufletul la gură de toţi iubitorii sportului alb, mai ales pentru faptul că vor fi prezenţi şi campionii en-titre, Simona Halep şi Rafael Nadal. Ceremonia în urma căreia vom afla care sunt traseele jucătorilor români la Paris va avea loc în această seară, de la ora 20, ora României, la grădinile d’Auteil. Mai apoi, organizatorii vor decide în care dintre primele două zile vor evolua jucătorii aflaţi pe partea de tablou superioară şi inferioară.

Astfel, Simona ar urma să joace primul meci la Paris duminică, pe 26 mai, sau luni, pe 27 mai. Vineri, jucătorii vor participa la Media Day, eveniment în care vor discuta cu jurnaliştii prezenţi, iar sâmbătă va avea loc ziua dedicată copiilor, eveniment la care Simona Halep ar putea şi ea participa, fiind campioana en-titre a turneului de la Paris. România ar putea să mai aibă pe tabloul principal o jucătoare. Este vorba despre Ana Bogdan, care este calificată în turul al doilea în cadrul calificărilor. Irina Bara era şi ea în calificări, dar a pierdut încă din primul meci.

Tragerea la sorţi de la Roland Garros 2019. Cu cine joacă Simona Halep şi celelalte românce

Simona Halep, încrezătoare că poate obţine un nou titlu la Roland Garros 2019

“Văd toate adversarele la acelaşi nivel, aşa că pentru mine este important să mă concentrez asupra mea de fiecare dată. Este puţin mai dificil şi este mai deschis, aşa că toată lumea are încrederea că poate câştiga un Grand Slam. Eu cred mai mult în mine, am avut încredere, iar acum tenisul este mai atractiv şi îmi place”, a afirmat Simona Halep la Paris, în cadrul evenimentului Hublot.