News

Traian Băsescu, în lacrimi în direct la TV după discuția cu bunicul Luizei

04.08.2019 | 21:11
Traian Basescu in lacrimi in direct la TV dupa discutia cu bunicul Luizei
Traian Băsescu, în lacrimi după dialogul cu bunicul Luizei. Sursa foto: România TV

Traian Băsescu a fost protagonistul unor scene emoționante, petrecute chiar în cadrul unei emisiuni televizate. Prezent în calitate de invitat, fostul președinte al României a intrat în dialog cu bunicul Luizei Melencu, una dintre tinerele sechestrate, violate și ucise de Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, nemaiputându-și stăpâni lacrimile.

Traian Băsescu a izbucnit în plâns după discuția cu bunicul Luizei

Impresionat de această tragedie fără margini, europarlamentarul PMP a izbucnit, pur și simplu în plâns, mai ales că este, la rândul său, tatăl a două fete.De asemenea, Băsescu o îndeamnă pe familia Luizei să se împace cu ideea că adolescenta nu mai este în viață, chiar dacă durerea nu poate fi descrisă în cuvinte.

E o dramă, să se împace cu ea. E cea mai mare dramă să pierzi un copil de 14-16-18 ani. Mai mare decât atât este când nu poți să îl îngropi”, a declarat Traian Băsescu în direct la România TV.

Traian Băsescu a izbucnit în lacrimi în direct la TV. Sursa foto: România TV
Traian Băsescu a izbucnit în lacrimi în direct la TV. Sursa foto: România TV

Observațiile lui Traian Băsescu despre cazul Caracal

Chestionat în privința crimelor din Caracal, fostul șef de stat a precizat că există trei mari minciuni, lansând, totodată, o serie de acuzații grave la adresa celor care anchetează acest caz de-a dreptul șocant și revoltător.

Prima minciună a fost că localizarea nu s-a putut face din cauză că STS-ul nu a dat poziția. A doua mare minciună a fost cea din fața porții, cine a interzis intrarea, procurorul sau poliția nu a avut oameni. Sunt două instituții care ar trebui să colaboreze și care nici acum nu au venit cu un comunicat public să spună care este vinovatul. De asemenea, este inadmisibil faptul că, nici până acum, niciuna dintre cele două instituții, nici Poliția, nici Parchetul nu au venit public să spună: “Iertați-ne, n-am citit Constituția care ne dădea dreptul să intrăm la orice oră din noapte, dacă era risc pentru viața unui cetățean”, a mai spus Traian Băsescu.