ADVERTISEMENT
News

Traian Băsescu a votat împreună cu soția. Ținuta cu care Maria Băsescu a atras toate privirile

Autor: Alexa Serdan | 27.09.2020 | 11:43
Traian Băsescu a votat împreună cu soția. Ținuta cu care Maria Băsescu a atras toate privirile
Traian Băsescu a votat împreună cu soția. Ținuta cu care Maria Băsescu a atras toate privirile. Sursa foto: hepta.ro

Traian Băsescu, fostul șef de stat, a mers în urmă cu puțin timp la urnele de vot. Candidatul pentru Primăria Generală a Capitalei a votat Liceul „Jean Monnet” din Capitală, fiind însoțit ca de fiecare dată de soția sa, Maria Băsescu, femeia care i-a dăruit două fete, Ioana și Elena.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a fostului președinte al României a reușit să atragă toate privirile datorită ținutei sale sobre. Îmbrăcată într-un costum din două piese, cu fustă și sacou, Maria Băsescu a dat dovadă de eleganță și rafinament în conformitate cu alegerile locale.

Femeia a stat în dreapta soțului și l-a susținut, în ciuda faptului că Traian Băsescu nu are prea mari șanse pentru a ajunge la conducerea Bucureștiului. Cu toate acestea a refuzat să se retragă din cursă, sfătuindu-i pe oameni să aleagă pentru ei, nu pentru partide.

ADVERTISEMENT

Traian Băsescu a mers la vot. Cum s-a îmbrăcat soția sa, Maria

Șansele mici ale fostului președinte al României se datorează și din cauza ruperii alianței PNL-PMB cu doar o săptămână înainte de alegerile locale. Politicianul a mărturisit că nu este „geambaş de voturi” și va susține PNL până la ultimul vot.

Totodată, Traian Băsescu tinde să creadă că românii vor ieși în număr mare la urne pentru că televiziunile i-au îndemnat să facă asta. Alegerile locale se desfășoară normal, în ciuda faptului că pandemia a schimbat unele lucruri în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Am votat. Cred că bucureștenii vor reuși să dea un vot util pentru ei că deocamdată televiziunile i-au sfătuit să dea vot util pentru partide. Eu sfătuiesc să dea un vot util pentru ei, pentru cineva care poate schimba lucrurile în București.

Le doresc o zi bună bucureștenilor. Votul a decurs ca în perioada de pandemie, dar a decurs normal”, a spus candidatul din partea Partidul Mișcarea Populară, Traian Băsescu, la ieșirea de la urne, relatează Agerpres.

ADVERTISEMENT
Traian Băsescu și soția sa Maria după ce au votat
Traian Băsescu și soția sa Maria după ce au votat la alegerile locale. Sursa foto: bzi.ro

Europarlamentarul susține că va obține 30% din voturile electoratului bucureștean, precizând că cele mai mari probleme ale Capitalei au rămas poluarea, apa caldă și încălzirea, aspecte care au sunt neschimbate încă de pe vremea când era primar al orașului.

„Au rămas la stadiul la care le-am lăsat. Fondul problemei în București este poluarea, care trebuie rezolvată, în primul rând reducând pierderile de energie”, a declarat politicianul în urmă cu ceva timp, informează digi24.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!