News

Traian Băsescu, anunț despre legea pensiilor! Avertismentul acestuia: “Fiecare pensionar a pierdut 500 lei”

04.04.2019 | 08:33
Traian Basescu anunt despre legea pensiilor Avertismentul acestuia Fiecare pensionar a pierdut 500 lei

Traian Băsescu îi avertizează pe pensionari să nu se lase păcăliți de promisiunile făcute de guvernarea PSD-ALDE. Fostul șef de stat lansează un nou atac la adresa liderului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea,  pe care îl acuză că păcălește românii, prin noua lege a pensiilor.

Traian Băsescu consideră că pensionarii sunt dezavantajați de noua lege

Traian Băsescu nu vede cu ochi buni noua lege a pensiilor, chiar dacă guvernanți au declarat în repetate rânduri că aceasta va aduce majorări semnificative pentru pensionari. Fostul șef de stat dezvăluie că, în realitate, o astfel de lege îi dezavantajează pe români.

Pensionarii au fost păcăliţi de Dragnea şi ai lui. În realitate, dacă se menţinea sistemul cu indexare la 1 Ianuarie, pensiile ar fi fost ceva mai mari. Dacă pui mâna pe creion şi începi să socoteşti, constaţi că toată propaganda creşterii pensiilor făcută de PSD, este o mare minciună” , a declarat Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni televizate.

Băsescu îl atacă din nou pe Liviu Dragnea
Băsescu îl atacă din nou pe Liviu Dragnea

Băescu iese la atac. Nu scapă nici procurorul general Augustin Lazăr


„M
ai mult, tot soiul de auto intitulaţi lideri ai pensionarilor, în frunte cu „universitari”, apar seară de seară la televizor şi fără ruşine, cu tupeul specific activistului pesedist, îi mint pe pensionarii pe care pretind că îi reprezentă. Bieţii de ei, deşi în vârstă şi uneori de multă vreme pensionaţi, îşi păstrează şi acum reflexul creat în timpil vieţii active, acela de a fi slugi şi propagandişti mincinoşi” , a mai spsu fostul președinte al României.

De atacurile lui Traian Băsescu nu a scăpat nici procurorul general Augustin Lazăr, pe care îl sfătuiește să demisioneze din funcție, pentru că „așa ar face un om de onoare”.  „Eu, vă mărturisesc, când a venit l-am simpatizat fără să-l cunosc, ştiind că e procurorul care a adus brăţările dacice, dar evenimentul ăsta nu se potriveşte cu mine. Aş fi un caraghios să spun să rămână, când eu am condamnat comunismul şi instrumentele comunismului. Sunt capitole întregi despre ce făceau procurorii” , a afirmat Traian Băsescu.