Traian Băsescu, atac devastator la AUR: „Partid de semidocți, ar prăbuși țara dacă ar fi la guvernare”

Flaviu Popa   
în HotNews
25/01/2021, 08:54
Traian Băsescu, atac devastator la AUR: „Partid de semidocți, ar prăbuși țara dacă ar fi la guvernare”
Traian Băsescu critică dur AUR. Foto: Facebook

Fostul președinte Traian Băsescu are ceva personal cu partidul AUR și nu se ferește să o arate cu fiecare ocazie.

Europarlamentarul a mărturisit că nu știa nimic despre acest partid înainte de alegerile parlamentare, dar acum e convins că AUR ar prăbuși țara dacă ar ajunge la guvernare.

Băsescu le reproșează celor din AUR că nu au oameni de valoare în componență, fiind un partid de semidocți patrioți.

Traian Băsescu, un nou atac devastator la adresa AUR

Mai mult, Băsescu îi trimite pe George Simion și Diana Șoșoacă în galerii la Steaua și Dinamo, cele două echipe de fotbal bucureștene.

Cred că doamna senator Șoșoacă ar fi bună de șefă de galerie la Dinamo și Simion șef de galerie la Steaua. Mărturisesc că, în ziua votului, când vedeam că nu intră PMP în alegeri, am întrebat: ce partid e ăsta? AUR ăsta? Cine sunt ei? au apărut peste noapte cu un suport extraordinar în Diaspora.

Nu cred că au ceva de spus țării, în afară de vadidisme n-au mare lucru de spus. Însă, deosebirea dintre ei și Vadim e că Vadim era un om citit. Ei sunt semidocți care își latră patriotismul și așa-zisul antisistem, pozițiile antisistem. Dacă i-ai pune să guverneze, n-ar fi în stare să facă nimic, ar prăbuși țara”, a declarat Traian Băsescu la Realitatea PLUS.

Traian Băsescu îi acuzase în trecut pe cei din AUR că au în spate alte nații, cel mai probabil Rusia.

Nu aș specula, nici nu vreau să mă pronunț asupra apariției explozive a acestei noi formațiuni. Surpriza majoră este că a avut o campanie tăcută dar a reușit rezultate fabuloase, dar încă îmi fac propriile analize. A fost o campanie de o agresivitate extremă pe Internet și o campanie care nu pare de sorginte românească.

Am văzut multe figuri cu ochii oblici, adică e un turn înalt la St. Petersburg unde sunt trolii de toate națiile și care s-au mai băgat și în Brexit, s-au mai băgat și în alegerile și din SUA și nu exclud posibilitatea să se fi băgat și în alegerile din România, dar este la acest stadiu o speculație.

Dacă să spunem că în România aici au fost activi, au luat steagul de fiecare dată, au umblat, în Diaspora trebuie să faci o muncă gigantică cum a obținut AUR, plus că dacă vă uitați la investițiile uitate pe Internet sunt lucruri care mă obligă să gândesc. Asta nu înseamnă că există suspiciuni majore”, declara Băsescu.

Închide ×