News

Traian Băsescu, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu: „E un arogant care nu are nimic în cap”

04.02.2021 | 22:23
Traian Basescu atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu E un arogant care nu are nimic in cap
ADVERTISEMENT

Fostul președinte Traian Băsescu lansează un atac dur la adresa actualului ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu. Liderul PMP îl vede pe cel din urmă ca fiind „un arogant care nu are nimic în cap”.

Traian Băsescu nu a avut cuvinte de laudă nici la adresa fostului ocupant al fotoliului de la Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru. El a precizat că cei doi sunt de aceeași teapă.

ADVERTISEMENT

În plus, Băsescu a criticat în termeni duri „tupeul” pe care acesta l-a afișat, încercând să i se dea drept exemplu lui Voiculescu, după incendiul de la Matei Balș. În mandatul lui Nelu Tătaru s-a întâmplat catastrofa de la Piatra Neamț.

Traian Băsescu, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu: „E un arogant care nu are nimic în cap”

Băsescu menționează că și el crede că Vlad Voiculescu trebuia să demisioneze în urma catastrofei de la spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Totuși, menționează că, „la fel de bine, și ministrul anterior, în tipul căruia s-a întâmplat drama de la Piatra Nemț, trebuia și el să demisioneze”.

ADVERTISEMENT

„După ce a ars spitalul de la Piatră Neamț, Nelu Tătaru are tupeul acum să-i dea lecții lui Vlad Voiculescu. Păi sunt de aceeași teapă și unul și altul”, subliniază fostul președinte.

„Numai că unul era mai aplicat către comunicare și Voiculescu e un arogant care n-are nimic în cap despre ce înseamnă sistemul de sănătate. E aproape șocant că Nelu Tătaru vine să spună ce-a făcut el când a luat foc la Piatra Neamț și l-au și decorat pe manager”, afirmă acesta.

ADVERTISEMENT

„Chiar ar trebui să-i fie rușine lui Nelu Tătaru”, exlamă Băsescu. El este de părere că sunt necesare schimbări urgente în sistemul sanitar din România: „în sănătate s-a cumpărat foarte multă aparatură, aparatură de ultimă generație. Spitalele mari sunt, îndrăznesc să spun că sunt, destul de bine dotate. Marea problemă e că spitalele n-au o divizie de mentenanță”.

„Au un electriciat zburlit pe-acolo, mai au un instalator și cu asta s-a cam terminat. Ori ei trebuie să aibă o divizie de mentenanță care să prevină incidentele, să schimbe din vreme ce-i de schimbat, prize, circuite electrice, ca să nu ajungem la nenorociri”, a explicat europarlamentarul PMP.

ADVERTISEMENT

O altă problemă ridicată de Băsescu este lipsa camerelor de luat vederi în saloanele spitalelor, dar și a senzorilor de incendiu. Potrivit lui, aceste lucruri s-ar putea implementa fără costuri foarte ridicate.

ADVERTISEMENT