News

Traian Băsescu, atac dur la Codrin Ștefănescu: „A fost lacheul tuturor”. Pe cine vede viitor președinte al PSD

28.06.2019 | 09:12
Traian Basescu atac dur la Codrin Stefanescu A fost lacheul tuturor Pe cine vede viitor presedinte al PSD
Traian Băsescu are o previziune sumbră pentru Codrin Ștefănescu înainte de congres. Sursa foto: Europa FM

Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa fostului secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, despre care a spus că a fost lacheul tuturor. Europarlamentarul ales pe listele PMP a comentat situația internă din partidul de la guvernare și a spus pe cine vede președinte al social-democraților, care va fi ales la congresul de mâine, 29 iunie.

Traian Băsescu l-a făcut lacheu pe Codrin Ștefănescu

Băsescu spune că fostul secretar general al Partidului Social Democrat nu mai are influența pe care o avea în formațiunea politică pe vremea când era condusă de Liviu Dragnea, încarcerat între timp la Rahova. Ba mai mult, fostul președinte al României vede un viitor dificil pentru Codrin în partid și precizează că i-a apus steaua, ba chiar că la congresul de mâine nu va lua mai mult de 100 de voturi.

Europarlamentarul spune despre candidatul la funcția de secretar general în PSD că „a fost lacheul tuturor”, că i-a servit pe Corneliu Vadim Tudor și apoi l-a apărat cu dinții pe Dragnea, că era omul care exprima mesajul direct al stăpânului, față de alți pesediști care au avut, în general, poziții ceva mai echilibrate.

Codrin Ștefănescu candidează pentru funcția de secretar general al PSD. Sursa foto: Turnul Sfatului

Codrin: „Prea mulți fățarnici și prea mulți trădători pe metru pătrat”

Băsescu nu crede că există cineva la ora actuală în partid care să o poată învinge pe Viorica Dăncilă la congres și nu îi vede bine nici pe Niculae Bădălău și Marian Oprișan. Ieri, Codrin Ștefănescu a scris un mesaj extrem de dur vizavi de situația din PSD și a spus că foarte mulți oameni au devenit supuși și extrem de lași.

„Prea mulţi fāţarnici şi prea mulţi trādātori pe metru pātrat. Şi unii dintre aceştia chiar vor să ne fie Şefi ! Să-i urmăm necondiţionat şi sā ne supunem cu pioşenie. Eu, unul, nu o voi face ! Asta am vrut să vā zic”, a scris ieri Codrin pe Facebook.