News

Traian Băsescu, atac frontal la posibila guvernare USR/Plus! „Vom vedea dacă mai rămâne din ei măcar cât a rămas din Dan Diaconescu”

15.07.2019 | 08:26
Traian Basescu atac frontal la posibila guvernare USRPlus Vom vedea daca mai ramane din ei macar cat a ramas din Dan Diaconescu

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a lansat un atac frontal la posibila guvernare USR/Plus! Pentru că cele două formațiuni politice s-au unit și au transmis că vor să câștige atât alegerile prezidențiale, cât și pe cele locale, Băsescu nu a ezitat și a încercat să-i pună acum la punct pe liderii partidelor. „Vom vedea dacă mai rămâne din ei măcar cât a rămas din Dan Diaconescu”, a spus fostul șef de stat.

Traian Băsescu, atac frontal la posibila guvernare USR/Plus!

„Cred că așa a fost proiectat USR, să devină o forță politică ce urmează să răspundă dezideratelor de partid nou și oameni politici noi. Trebuie s-o recunoaștem că abordările lor sunt destul de proaspete, pe de o parte, oamenii sunt destul de proaspeți și nimeni nu se va convinge că de fapt sunt o gogoașă până când nu vor guverna.

După ce vor guverna, vom vedea dacă mai rămâne măcar cât a rămas din Dan Diaconescu. E puțin răutăcioasă observația mea, pentru eu îi consider un soi de neo-marxiști, mai ales când vine și domnul Cioloș cu teoriile de bază, cu trăitul la comun, cu renunțarea la valorile creștine, care până la urmă sunt cheia existenței Europei, nu numai a poporului român, cu spiralele de la cei ai domnului Bivolaru. E o viață complicată”, a afirmat Traian Băsescu la România Tv.

Traian Băsescu, atac frontal la posibila guvernare USRPlus! Băsescu
Traian Băsescu nu crede în guvernarea USR/ Plus. Sursa foto – facebook

Pastila, bat-o vina

Pentru Traian Băsescu, discursul ținut de Dan Barna la Congresul USR nu a reprezentat o reușită. Liderul Uniunii a făcut referire la fimul Matrix, dar conform fostului președinte „una a vrut să spună el, și alta a înțeles sala cu pastila albastră”. Vă readucem aminte că Dan Barna a evocat la întâlnirea USR, scena din celebrul film în care personajul principal avea de ales între a lua pastila roșie sau albastră.

Posibilul candidat la prezidențiale al uniunii USR/Plus a zic că, prin intrarea în politică, a ales să ia pastila albastră, cea care îi arată realitatea așa cum este ea. De remarcat că, deocamdată, Barna a fost ales candidatul USR pentru postul suprem de la Palatul Cotroceni. Urmează acum ca aceștia să discute cu cei de la Plus pentru ca cele două formațiuni politice să ajungă la un numitor comun în privința candidatului.