News

Traian Băsescu, atac la autorități în ziua înmormântării lui Emi Pian: ”În regia lui Marcel Vela, moartea unui interlop a devenit eveniment național”

09.08.2020 | 14:03
Traian Basescu atac la autoritati in ziua inmormantarii lui Emi Pian In regia lui Marcel Vela moartea unui interlop a devenit eveniment national
ADVERTISEMENT

Traian Băsescu lansează un atac devastator la adresa autorităților, în frunte cu Marcel Vela, în ziua înmormântării lui Emi Pian.

Fostul șef de stat consideră că cei din conducerea Ministerului Afacerilor Interne au reușit să transforme această instituție într-o entitate a spectacolului.

ADVERTISEMENT

În mod direct, Băsescu îl acuză pe șeful MAI, Marcel Vela, că încearcă, prin spectacolul din aceste zile, să-și repare imaginea șifonată din timpul pandemiei de Covid-19.

Traian Băsescu îl desființează pe Marcel Vela în ziua înmormântării lui Emi Pian

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul șef de la Cotroceni, Traian Băsescu, afirmă că Ministerul de Interne nu este o ”instituţie de spectacol”, susţinând că ministrul Marcel Vela este ”avid de imagine cu orice preț”.

ADVERTISEMENT

Băsescu se referă apoi la subiectul legat de decesul lui Emi Pian și mai scrie că ”elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participe inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie”.

”În regia lui Marcel Vela, moartea unui interlop a devenit eveniment național. Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru?”, spune fostul președinte.

ADVERTISEMENT

Postarea lui Băsescu din mediul online

”Internele nu sunt instituţie de spectacol! Avid de imagine cu orice preţ, Ministrul de Interne, numitul Marcel Vela, proaspăt adus de la primăria Caransebeş confundă poliţia comunitară cu Poliţia Naţională.

Ajuns la Bucureşti Marcel Vela a pus în mişcare resursele Poliţiei Naţionale şi ale Jandarmeriei crezând că asta îl ajută la repararea imaginii şifonate de eşecul pierderii controlului pandemiei de COVID – 19.

ADVERTISEMENT

Elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participle inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie.

Din păcate, chestorii şi generalii de la Interne n-au avut puterea să-i spună lui Vela că Ministerul de Interne nu este instituţie de spectacol nici pentru interlopi şi nici pentru populaţie.
Erau suficienţi câţiva ofiţeri de poliţie introduşi în mulţime şi pe lângă cei apropiaţi mortului pentru a sesiza imediat orice risc.

S-ar fi evitat umilirea poliţiei şi a jandarmeriei puse să participe îndure cu stoicism priveghiul unui interlop. În regia lui Marcel Vela, moartea uni interlop a devenit eveniment național.
Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru?

PS – Vreau să cred că în seara aceasta nu va ieşi Marcel Vela îmbrăcat în “jacă” de aviator să ne spună că a avut informaţii că urma să fie o cuţităreală generală, drept pentru care a mobilizat puhoi de jandarmi, poliţişti şi mascaţi.”, scrie Băsescu pe Facebook.

ADVERTISEMENT