News
notix pixel id

Traian Băsescu atacă Guvernul PNL: “Florin Cîțu e singurul care gândește!”

17.05.2020 | 22:42
Traian Băsescu atacă Guvernul PNL:
Traian Băsescu atacă Guvernul PNL: "Florin Cîțu e singurul care gândește!" Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Traian Băsescu atacă Guvernul PNL, după ce a văzut imaginile cu românii care se înghesuiau să intre în țară pe la vama Nădlac, fără să se țină cont de restricțiile impuse de autorități.

Traian Băsescu, atac dur la PNL

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a luat foc după ce a văzut imaginile televizate cu românii care se înghesuiau, umăr la umăr, să intre în țară pe la Vama Nădlac, fără să se respecte distanțare socială. Au așteptat peste 5 ore, la cozi interminabile de mașini, fără apă, fără mâncare și cu copii mici după ei.

Eu, privind imaginile, văd, fără dubii, tot managementul guvernamental și prezidential. Acolo (la Guvern) în afară de Cîțu, care este singurul care gândește, e așa, o vraiște.
Fiecare se pune pe el în valoare fără să încerce să gândească pentru ziua de mâine. Nu este un guvern care să ia măcar nota 2 pentru situația care s-a creat.
Pentru că, un Guvern poate să anticipeze. Cât de…încerc să nu folosesc cuvinte…cât de….să fii să nu-ți dai seama că vei rămâne dezbrăcat trei zile, cu gol de legislație?”, a declarat Traian Băsescu la România Tv.

Infern la Vama Nădlac

Au trecut trei zile de la încetarea Stării de Urgență și, totodată, instituirea Stării de Alertă, și deja s-a creat o situație periculoasă, cu risc mare de infectare.

ADVERTISEMENT

Începând de sâmbătă și continuând și duminică, Vama Nădlac a fost luată cu asalt de români, care au stat 24 de ore, pur si simplu, claie peste grămadă, fără să respecte niciun fel de restricție împotriva noului coronavirus.

Situația a fost scăpată de sub control, pe alocuri, deși au fost trimise mai multe echipaje ale forțelor de ordine de la Poliția de Frontieră și Jandamerie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri