ADVERTISEMENT
Facebook

Traian Băsescu cere remanierea lui Darius Vâlcov

"Faceti remanierea domnului Valcov inainte de ziua de luni!", este solicitarea pe care o adreseaza Traian Basescu presedintelui Klaus Iohannis si premierului Victor Ponta....
Autor: Ionuţ Cataramă | 15.03.2015 | 10:02
Traian Băsescu cere remanierea lui Darius Vâlcov

“Faceti remanierea domnului Valcov inainte de ziua de luni!”, este solicitarea pe care o adreseaza Traian Basescu presedintelui Klaus Iohannis si premierului Victor Ponta.

ADVERTISEMENT

Intr-o postare pe Facebook, Traian Basescu le spune celor doi demnitari romani: “Stiu ca este weekend, dar ministrul de finante al Romaniei a fost pus sub invinuire pentru presupuse fapte de coruptie (nu spun ca este vinovat). Va rog intelegeti ca orice ora intirziere in remanierea ministrului de finante Valcov are efecte grave de credibilitate politica in exterior, pe pietele financiare dar si pe cursul de schimb”.

Postarea fostului sef de stat vine la doar cateva ore dupa ce au aparut informatii despre modul in care Darius Valcov ar fi primit banii pe care se presupune ca i-a primit drept mita, circa doua milioane de euro, scrie ziare.com.

“Faceti remanierea domnului Valcov inainte de ziua de luni (am sperat ca o faceti azi). PS: Daca era vorba de ministrul de la cultura, mediu, transporturi, tineret si sport poate mai puteati astepta pina luni”, isi incheie postarea fostul presedinte al Romaniei.

ADVERTISEMENT

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!