Fotbal intern

Traian Băsescu, de partea lui Gigi Becali în conflictul cu CSA: ”FCSB este Steaua. Disputa cu echipa din Liga 4, o copilărie”

08.12.2019 | 17:54
Traian Băsescu, de partea lui Gigi Becali în conflictul cu CSA: ”FCSB este Steaua. Disputa cu echipa din Liga 4, o copilărie”
Traian Băsescu, de partea lui Gigi Becali în conflictul cu CSA: ”FCSB este Steaua. Disputa cu echipa din Liga 4, o copilărie”. Sursă foto: cotidianul.ro
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a comentat conflictul fără sfârșit dintre FCSB, echipa lui Gigi Becali, și Clubul Sportiv al Armatei Steaua. În opinia omului care a condus destinele țării în perioada 2004-2014, echipa care evoluează în Liga 1 este adevărata continuatoare a Stelei care a cucerit Cupa Campionilor în 1986.


  • Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 1,75 este cota pentru ”ambele înscriu” în meci. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Traian Băsescu, de partea lui Gigi Becali în conflictul cu CSA Steaua

Traian Băsescu, unul dintre cei mai importanți oameni politici din istoria recentă a României, și-a spus punctul de vedere în ceea ce privește războiul dintre Gigi Becali și CSA Steaua.

Fostul șef al statului consideră că echipa din Liga 1 este continuatoarea formației care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

ADVERTISEMENT

”FCSB este Steaua. Gigi Becali a finanțat echipa, așa cum e el, gură spartă. Ne-a ținut ani de zile pe banii lui. Pe urmă a venit disputa asta, cu Steaua din Liga 4, e o copilărie. Trebuia să se împace”, a spus Băsescu în emisiunea ”Fotbal All Inclusive” de la LookPlus.

Traian Băsescu recunoaște: ”Sunt stelist”

În aceeași emisiune, Traian Băsescu a povestit celebrul episod ”Golden Blitz” din 2006. Atunci, acesta, din postura de președinte al României, a petrecut cu jucătorii și patronul de la Steaua, imediat după ce roș-albaștrii au ajuns în semifinalele Cupei UEFA.

Băsescu susține că a fost dezamăgit de oficialii celor de la Rapid, pe care, de altfel, îi invitase, dar nu au mai onorat chemarea de la Cotroceni.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine a fost o decepție. Eu am invitat și Rapid și Steaua, dar Rapid, pentru că a pierdut, nu a venit, nu știu de ce nu au venit. Eu i-am invitat, eu am organizat totul, eu am plătit factura, nu ei. Eu sunt stelist, țin cu Steaua”, a spus Băsescu pentru sursa citată.

Războiul dintre FCSB și CSA a început în anul 2015, atunci când clubul patronat de Gigi Becali a pierdut marca Steaua București. Ulterior, FCSB a pierdut și palmaresul.

Gruparea finanțată de Gigi Becali a rămas cu palmaresul din 2003 până în prezent și cu titlurile câștigate în 2005, 2006, 2013, 2014 și 2015.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri