ADVERTISEMENT
News

Traian Băsescu, despre Nicușor Dan: ”Liderii USR și PNL l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs”. Amenințare pentru Orban

Autor: Adrian Baciu | 20.09.2020 | 10:35
Traian Băsescu, despre Nicușor Dan: ”Liderii USR și PNL l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs”. Amenințare pentru Orban
Traian Băsescu, despre Nicușor Dan: ”Liderii USR și PNL l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs”. Amenințare pentru Orban. Sursa foto: hepta.ro

Cu o săptămână înainte de alegerile locale, fostul edil al Capitalei, Traian Băsescu, a lansat o serie de ironii și predicții la adresa lui Nicușor Dan, candidatul dreptei unite la Primăria Generală.

ADVERTISEMENT

Candidatul celor de la PMP pentru Primăria Bucureștiului anticipează că PNL și USR-PLUS vor pierde alegerile la București, cu Nicușor Dan candidat.

Băsescu încă nu a uitat de faptul că formațiunea pe care a condus-o și care l-a propulsat în postul de europarlamentar a fost marginalizată de partidul aflat la guvernare.

ADVERTISEMENT

Traian Băsescu, ironii la adresa lui Nicușor Dan înainte de alegeri

Candidatul PMP la postul de primar al Bucureștiului, Traian Băsescu, spune că Alianța PNL – USR-PLUS este aproape de a pierde alegerile în Capitală și pune acest eșec pe seama faptului că PMP a fost scos din alianță.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul președinte spune că Nicușor Dan este de vină pentru faptul că PMP nu a fost primită în alianța de dreapta. În aceeași postare, fostul șef al statului lansează un atac extrem de dur la adresa lui Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

”În cursul zilei de sâmbătă, liderii USR şi PNL, Barna şi Orban, l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs, pe însuşi Nicuşor Dan. Nenorociţii i-au legat de gât un carton mare pe care au desenat nişte cifre, au scris sub ele SONDAJ falsificând realitatea momentului.

Să faci asta în ziua în care casele de sondaje îşi fac calibrarea şi toate partidele importante află intenţia de vot a momentului este o mare prostie”, a spus Băsescu.

ADVERTISEMENT

Drama politică este că reprezentantul PNL şi al neomarxiştilor din USR este pe punctul de a pierde alegerile în favoarea unei primăriţe care este profund coruptă, care timp de 4 ani nu a făcut nimic altceva decât să cumpere voturi cu bani din taxele bucureştenilor şi să mintă.

Barna şi Orban l-au vândut pe Nicuşor Dan înainte de începerea campaniei, când, în ultima clipă au scos din alianţă PMP care ar fi garantat victoria dreptei, la fel cum de un an asigură guvernului Orban menţinerea la guvernare blocând moţiunile de cenzură.

ADVERTISEMENT

Aşa cum arată sondajele azi, Nicuşor Dan, PNL şi USR – PLUS pierd Capitala. Sper să nu am dreptate, dar dacă va fi aşa dragă Orban Ludovic, eu te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu.”, a scris Băsescu pe Facebook.

Băsescu, către Orban: ”Te scot în șuturi de la Palatul Victoria”

În finalul postării sale, Băsescu nu-l uită pe liderul liberalilor, Ludovic Orban. Fostul edil spune că, dacă PNL pierde alegerile” în favoarea Gabrielei Firea, el îl va lăsa pe Ludovic Orban fără serviciu la Palatul Victoria.

ADVERTISEMENT

”Barna şi Orban l-au vândut pe Nicuşor Dan înainte de începerea campaniei, când, în ultima clipă au scos din alianţă PMP care ar fi garantat victoria dreptei, la fel cum de un an asigură guvernului Orban menţinerea la guvernare blocând moţiunile de cenzură. Aşa cum arată sondajele azi, Nicuşor Dan, PNL şi USR – PLUS pierd Capitala.

Sper să nu am dreptate, dar dacă va fi aşa dragă Orban Ludovic, eu te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu”, a mai spus Traian Băsescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!