News

Traian Băsescu îl desființează pe Vlad Voiculescu: “Este o nulitate!”

13.04.2021 | 21:27
Traian Basescu il desfiinteaza pe Vlad Voiculescu Este o nulitate
ADVERTISEMENT

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a lansat un atac foarte dur la adresa Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, declarând marți, la B1TV, că “este o nulitate în domeniul sănătății, nu poți să îl lași să gestioneze o situație de criză”.

Fostul șef de stat este foarte activ în ultima perioadă, criticând majoritatea persoanelor de la vârful gestionării pandemiei, atacându-l acum două săptămâni pe Raed Arafat.

ADVERTISEMENT

Băsescu a atacat-o și pe Diana Șoșoacă, declarând că este o propagandistă, dar și că autoritățile centrale din guvern nu gestionează situația cum ar trebui, prin măsuri raționale.

Traian Băsescu, depre Vlad Voiculescu: “El este o nulitate în domeniul sănătații”

“Voiculescu nu are vina că este în această funcție și nu își dă demisia, pentru că nu înțelege ce i se întâmplă. Domnul Voiculescu este o nulitate în materie de sănătate, nu o fi țara asta plină numai de nulități, puteau să îl lase pe Tătaru în continuare.

ADVERTISEMENT

Eu nu aș vrea să speculez, este omul nepotrivit numit într-o funcție vitală în perioadă de criză. Vor să înțeleagă cei de la guvernare, să facă o schimbare rapidă, bine, dacă nu vor înțelege asta, eu vă dau în scris că peste șase luni, când pandemia va fi departe de a fi terminată, se vor uita în sondaje și vor vedea scoruri cu o singură cifră.

Eu mă aștept la orice evoluție, obligația guvernanților este să se pregătească în așa fel încât răul cel mai mare să nu fi venit încă, pentru că altfel vor apărea mari probleme.

ADVERTISEMENT

Nulitățile nu au cum să dea bine, lipsa de recunoaștere profesională nu are cum să aducă autoritate. Despre ce lume vorbim? Una în care cu cât ești o nulitate mai mare, cu atât să fii mai apreciat?

Am vrut în 2012 să introducem, pe asumarea răsunderii, noua lege a sănătații. Pentru că sistemul nu a avut încredere în ceea ce eu voiam să propun, au ieșit oameni în stradă, au protestat, nu s-a făcut.

ADVERTISEMENT

Toate aceste lucruri s-au întâmplat chiar dacă legea pe care eu o propuneam era emanația celor mai mari specialiști din România. Însă în loc să îi las e ei să o prezinte, m-am apucat eu să o explic”, a declarat Traian Băsescu la B1TV.

ADVERTISEMENT