ADVERTISEMENT
News

Traian Băsescu, dezlănțuit la adresa lui Marcel Vela: „Marș afară din guvern, nenorocitule”

Autor: Bogdan Solomon | 15.04.2020 | 22:36
Traian Băsescu, dezlănțuit la adresa lui Marcel Vela: „Marș afară din guvern, nenorocitule”
Traian Băsescu/ Sursa foto: hepta.ro

Decizia Ministerului de Interne și a Bisericii Ortodoxe Române (BOR), concretizată într-un acord, de a relaxa măsurile de protecție în zilele premergătoare sărbătorilor Pascale, precum și în noaptea de Înviere, a stârnit nenumărate critici în spațiul public,  pe motiv că riscă inutil să sporească numărul cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus. De altfel, inclusiv președintele României, Klaus Iohannis, a făcut un apel în acest sens, solicitând Guvernului Orban să revizuiască documentul respectiv și, totodată, îndemnând cetățenii să rămână acasă.

ADVERTISEMENT

Marcel Vela, pus la zid de fostul președinte Traian Băsescu

De aceeași părere este și Traian Băsescu, care, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, solicită înlăturarea din Guvern a ministrului de Interne Marcel Vela. Potrivit fostului șef al statului, prin Ordonanța Militară care relaxează măsurile de distanțare socială cu ocazia Sărbătorilor Pascale, atât MAI, cât și reprezentanții BOR pun în pericol o mare parte a populației.

De criticile europarlamentarului PMP nu a scăpat nici fostul premier Victor Ponta, acuzat că „este pe toate televiziunile, dând sfaturi cum să rezolvăm problemele, uitând că a abandonat din prima clipă și oamenii afectați de incendiul de la Colectiv și familiile acestora și sistemul medical prins pe picior greșit”. Totodată, Băsescu susține că actualul ministru al Afacerilor Interne a decis reducerea numărului de teste, sacrificând astfel persoanele vârstnice, care riscă să se stingă din viață fără a ști măcar că sunt infectați.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Traian Băsescu

Încet, dar sigur, ministrul de interne reușeşte să devină panarama publică numărul 1, depășindu-l pe “curajosul” Ponta, cel care cu deplină lașitate a abondonat lupta cu efectele unui incendiu grav, dar local. Panarama de procuror ratat s-a speriat de moarte și s-a refugiat în Turcia, abandonând şi guvern şi partid şi…

Acum, Ponta este pe toate televiziunile, dând sfaturi cum să rezolvăm problemele. Uitând că a abandonat din prima clipă și oamenii afectați de incendiul de la Colectiv și familiile acestora și sistemul medical prins pe picior greșit. O altă stea a demagogiei de ultimă speță domină la concurență cu Ponta dezbaterea publică, “ministrul cu elice”.

ADVERTISEMENT

De dimineață până seară, cu geci asortate la ochelarii top gun, cu freza bine apretată cu fixativ să nu îi ia vântul părul, precum mie suvița, Vela, nu mai predidește dând interviuri din elicoptere, creând emoţii şi îngrijorare bravelor reporteriţe precum că elicopterul nu are vizibilitate bună sau că bate vântul în parbrizul elicopterului.

Pas cu pas, demagogul cu elice a reuşit să-l ajungă pe Ponta şi în demagogie şi în ticăloşie. Fără scrupule, Vela, secondat de Arafat, au stabilit efectuarea unui număr cât mai mic de teste, lăsând ca mulţi oameni, în primul rând vârstnici, să moară în casele lor, fără să ştie că sunt infectaţi, fără să ştie de ce se sufocă, fără să primească nicio şansă la viaţă în lipsa asistenţei medicale.

ADVERTISEMENT

Între timp, propaganda iohanisto – liberală, declară triumfalist că cele câteva sute de morţi sunt un mare succes. Cei care au murit fără asistenţă medicală în casele lor din mediul rural, din oraşele mici, nu sunt în statisticile lor.

Canaliile dorm liniştite şi îşi savurează succesul de a-i ne fi păcălit şi pe români şi pe străini, la adăpostul recomandărilor Profesorului în microbiologie Alexandru Rafila. Dar licheaua vrea mai multă glorie şi atunci merge până acolo încât de la tribuna Ministerului de Interne începe să coordoneze activităţile BOR mergând până la a face pulbere toată acţiunea de protejare a populaţiei prin izolare.

ADVERTISEMENT

Şi pentru că licheaua este deja la stadiul la care picioarele şi capul nu-i mai sunt pe pământ, crezându-se cel puţin un substitute pământean al celui care va învia în noaptea de Sâmbătă spre Duminică, s-a gândit să facă din poliţişti un soi de cântăreţi în corul bisericii.

Noul trimis al lui Dumnezeu pe Pământ pune toate maşinile Poliţiei Române şi toţi poliţiştii să purceadă la împărţit lumină în Noaptea Sfântă a Învierii. Mă mir că nu trebuie să citească şi ceva din Biblie la scara fiecărui bloc.

ADVERTISEMENT

Vela, pe ce punem pariu că n-ai curaj să distribui poliţiştilor haine preoţeşti că uniforme tot nu au primit de câţiva ani. BOR notează faptele tale bune Vela, iar credincioşii iţi vor rămâne recunoscători până în ziua votului. Marş afară din guvern, nenorocitule! PS – Vitejii lideri sindicali din poliţie stau pitiţi să vadă cum se sfârşeşte şi să ştie de partea cui să fie”, a scris Traian Băsescu pe contul său de Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!