News

Traian Băsescu: Elena Udrea arăta bine când a ieșit cu cătușe de la DNA

10.04.2019 | 19:00
Traian Basescu Elena Udrea arata bine cand a iesit cu catuse de la DNA

Traian Băsescu a fost invitat, miercuri, la Interviurile Libertatea LIVE, iar timp de o oră fostul președinte a vorbit despre justiție, activitatea Guvernului Dăncilă, alegerile de pe 26 mai, mandatul lui Iohannis, dar și despre Elena Udrea.

Traian Băsescu a declarat, răzând, că Elena Udrea arăta bine când a ieșit cu cătușe de la DNA

În contextul în care tocmai o criticase pe Kovesi că ”a băgat în arest prevetiv” pe fosta șefă a ANRP care era însărcinată în opt luni, a spus, răzând, că fostul ministru al Turismului ”arăta bine când a ieșit cu cătușe” de la DNA. „În mod categoric, Laura Codruța Kovesi a făcut mult rău justiției și a dat muniție PSD-ului, prin spectacolele pe care le-a regizat în fața DNA-ului, în 2015, împreună cu presa, care era avertizată și primea documente standard, ca să poată să dezvolte subiectul și politicianul ieșea cu cătușele la vedere, la oră de vârf. Nu așa se face justiție, mai ales că erau arestări preventive.

O condamn pentru asta, dar și pentru cererea, aprobată de judecător, de încarcerar a unei doamne, care era însărcinată în luna a 8-a… și tu o bagi la închisoare 30 de zile! Ce fel de om ești, să faci asta, doar pentru gloria ta? Nu mă refer la Elena Udrea, ca nu era gravidă atunci, arăta bine când a ieșit cu cătușe. Mă refer la doamna aceea de la ANRP (Crinuța Dumitrean, șefa Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților – n.r.)”, a declarat Băsescu pentru sursa menționată mai sus.

Traian Băsescu: Elena Udrea arăta bine când a ieșit cu cătușe de la DNA
Băsescu a vorbit despre încătușarea Elenei Udrea

Traian Băsescu, despre România

Fostul lider al României a încheiat interviul susținând că România a progresat, dar nu destul de repede. „România a progresat, dar nu suficient de repede sau pe măsura posibilităților pe care le are.

Nu cheltuim banii UE, pentru că nu avem proiecte sau nu sunt gata. Aici suntem, capacitatea administrativă ne mănâncă. Întoarcerea lor e posibilă, dar nu când cresc salariile, ci calitatea vieții”, a concis Băsescu.