“Traian Băsescu este ultimul om care ar putea fi aliatul nostru”

Răzvan Scarlat   
în Nicio categorie
28/02/2014, 08:11
“Traian Băsescu este ultimul om care ar putea fi aliatul nostru” GALERIE FOTO

Preşedintele PNL Crin Antonescu a afirmat că şeful statului, Traian Băsescu, este “ultimul om” care ar putea fi aliatul liberalilor, scrie Agerpres, citat de România TV.

“Nu am încheiat şi nu vom încheia niciodată nici un fel de pact de coabitare scris sau nescris cu Traian Băsescu. Noi am avut, PNL, o alianţă cu Traian Băsescu, noi ne-am adus contribuţia decisivă într-o campanie extraordinară în 2004 şi i-am dat o şansă enormă lui Traian Băsescu, care a fost zece ani preşedintele României. Ştim ce a făcut Traian Băsescu, nu avem nici un dubiu în legătură cu asta şi e ultimul om care ar putea fi aliatul nostru. Sîntem în bătălie cu Traian Băsescu, cu partidele sale, de ieri, de azi, de mîine şi cu fostul nostru aliat, PSD”, a spus Antonescu în discursul susţinut în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL Prahova.

crin-antonescu

De asemenea, liderul liberal a catalogat ca fiind o “mare nedreptate” faptul că liberalii se află acum în opoziţie, arătînd că “PNL a făcut foarte multe concesii pentru a face lucrurile mari”.

În ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, Antonescu a spus că acestea sînt “proba eliminatorie” pentru preşedinţia ţării, dar şi pentru guvernul din toamnă şi pentru soarta dreptei româneşti.

Aceste alegeri europarlamentare nu sînt doar pentru a obţine 6, 7, sau 8 sau 9 sau 10 europarlamentari. (…) Aceste alegeri sînt ca o probă eliminatorie în care se joacă preşedinţia României, în care se joacă Guvernul României din toamnă şi în care se joacă soarta dreptei româneşti şi şansa de democraţie, de modernitate a României”, a spus Crin Antonescu.

 

 

 

 

Închide ×