News
notix pixel id

Traian Băsescu, GEST fără precedent la final de mandat

Preşedintele Traian Băsescu a acordat un interviu jurnaliştilor de la Evenimentul Zilei, la finalul celor 10 ani de mandat, pe care ziarul urma să îl publice, în serial, începând de astăzi....
08.12.2014 | 10:57
Traian Băsescu, GEST fără precedent la final de mandat
ADVERTISEMENT

Preşedintele Traian Băsescu a acordat un interviu jurnaliştilor de la Evenimentul Zilei, la finalul celor 10 ani de mandat, pe care ziarul urma să îl publice, în serial, începând de astăzi.

Numai că şeful statului a cerut amânarea publicării interviului, explicând, într-o scrisoare adresată cititorilor, că a luat această decizie ţinând cont de “situaţia complicată la nivel instituţional şi de dinamica evenimentelor de pe scena politică internă din acest sfârşit de an”.

Evenimentul Zilei a anunţat că, în săptămâna 8-13 decembrie, va publica zilnic, în serial, un interviu cu Traian Băsescu despre cei 10 ani de mandat.

ADVERTISEMENT

Într-un gest fără precedent, şeful statului a decis însă să amâne publicarea interviului pentru a doua parte a lunii ianuarie, invocând “situaţia complicată la nivel instituţional şi de dinamica evenimentelor politice de la acest sfârşit de an“.

Citeste mai mult pe RTV.NET

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri