News

Traian Băsescu, ieșire necontrolată în timpul unei emisiuni TV: ”Plătesc eu amenda CNA”

22.03.2019 | 18:24
Traian Basescu iesire necontrolata in timpul unei emisiuni TV Platesc eu amenda CNA

Traian Băsescu face un gest fără precedent, în direct la o televiziune. Fostul președinte a acceptat ca telespectatorii să intre în direct telefonic, dar a cerut moderatorului ca cei care înjură să nu fie opriți sau cenzurați. Băsescu a spus că el va plăti amenda de la CNA.

Traian Băsescu a spus că plătește amenzile CNA pentru eventuale înjurături

”O singură rugăminte: pe cei care înjură să nu-i opriți. Dacă se aud înjurături pe post, eu plătesc amenda”, a spus Traian Băsescu, la B1 TV.

Desigur, nu a fost nevoie ca Traian Băsescu să-și cheltuie pensia pentru eventualele amenzi, deoarece oamenii nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa fostului președinte al României. Mai toți care au intrat în direct la emisiunea unde a fost invitat Traian Băsescu au vorbit laudativ la adresa sa și l-au rugat să candideze la alegerile europarlamentare.

Traian Basescu amenda CNA
Traian Basescu a spus ca va plati amenda CNA daca telespectatorii il vor injura

„Rusia poate invada Uniunea Europeană prin Lunca Dunării”

Unul dintre cei care a intrat în direct prin telefon l-a întrebat pe Băsescu de ce nu a făcut mai mult pentru Parlamentul cu 300 de parlamentari, după cum a fost votat referendumul de către români. „Mai mult decât am făcut, nu aveam cum să fac Eu am cerut referendumul, acesta a fost aprobat, dar mai departe nu a mai ținut de mine”, a răsuns Traian Băsescu.

Traian Băsescu a spus că cel mai important candidat de pe listele pentru alegerile europarlamentare este nimeni altul decât…Traian Băsescu! Moderatorul l-a sfătuit pe Traian Băsescu să candideze la europarlamentare, dar să nu fie cap de listă, ci să fie al treilea nume!

Asta, pentru ca oamenii să voteze în număr cât mai mare pentru PMP, astfel încât acesta să obțină cel puțin 11% din voturi și să aibă cât mai mulți reprezentanți în Parlamentul European.

Traian Băsescu spune că Rusia reprezintă un pericol pentru România, deoarece, ca orice mare putere, are planuri de extindere. ”Cu siguranță are planuri în toate direcțiile, inclusiv pentru extindere, pentru invadare. Dacă se hotărăștesă invadeze Uniunea Europeană, o va face prin Lunca Dunării, cî doar nu peste Carpați”, a mai spus Traian Băsescu la B1 TV.