News

Traian Băsescu îl atacă pe Raed Arafat: ”Nu lăsaţi ţara şi viaţa oamenilor pe mâna lui!”

12.11.2020 | 00:11
Traian Basescu il ataca pe Raed Arafat Nu lasati tara si viata oamenilor pe mana lui
ADVERTISEMENT

Traian Băsescu a transmis miercuri seară un mesaj dur la adresa lui Raed Arafat. Fostul președinte a avut o ieșire veninoasă pe pagina de Facebook.

Acesta a precizat că ISU are nevoie de un ”cap limpede”. ”Arafat nu poate reacționa eficient în momente de criză”, a spus Băsescu.

ADVERTISEMENT

Liderul PMP l-a criticat pe Arafat și pentru episodul Colectiv, dar și pentru tragedia de la Timișoara, unde au murit 6 persoane pentru că nu erau locuri la ATI.

Traian Băsescu, despre Raed Arafat: ”E bun pentru achiziții de salvări vopsite în roșu”

”Cât timp au fost 200 de bolnavi pe cele circa 1100 de locuri de la ATI nu au fost probleme. Când s-a ajuns la 1000 de bolnavi pe circa 1100 de locuri, ISU a ajuns la „performanța” de a nu îi transfera în timp util pe cei şase bolnavi de la Timişoara, pe locurile disponibile din alte spitale, ceea ce a dus pur și simplu la uciderea a șase oameni din spitalul bramburitului doctor Mustea” – Traian Băsescu.

Acesta a făcut referire și la tragedia de la Colectiv. A numit procesul de salvare o ”harababură organizatorică.”

ADVERTISEMENT

”La fel s-a întâmplat la Colectiv, unde lipsa unui cap limpede a îndepărtat salvările private şi a accentuat harababura organizatorică,” a scris fostul președinte.

Mesajul acid și spumos lăsat pe Facebook de Băsescu include și o listă de funcții care i s-ar potrivi lui Raed Arafat.

ADVERTISEMENT

”Arafat este foarte bun pentru achiziţii de salvări vopsite în roşu sau pentru funcția de purtător de cuvânt și de imagine tv. Pentru acțiune în situație de criză, ISU are nevoie de un cap limpede. Pentru mine, om care am trecut prin multe momente limită, este uşor să înţeleg că Arafat nu poate reacţiona eficient în momente de criză. Arafat nu este capabil să ajungă la punctul în care se transformă într-o maşinărie umană lucidă, care acţionează cu exactitate şi eficienţă.” – Traian Băsescu.

”Guvernanţilor, vă rog, gândiţi-vă că mâine putem avea un cutremur devastator. Nu lăsaţi ţara şi viaţa oamenilor pe mâna lui Arafat.(…)Dacă ţineţi să-l faceţi ceva, faceţi-l ministrul culturii, ministrul lucrărilor publice, director de investiţii la ISU, director de imagine sau purtător de cuvânt, dar nu gestionar al situaţiilor de urgenţă. Nu-ţi vreau răul doctore,” a spus în încheiere Băsescu.

ADVERTISEMENT