News

Traian Băsescu îl face praf pe Liviu Dragnea. Cel mai dur atac la șeful PSD

17.04.2019 | 16:22
Traian Basescu il face praf pe Liviu Dragnea Cel mai dur atac la seful PSD

Traian Băsescu a lansaT un atac dur la adresa liderului Partidului Social Democrat. Totul s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, din cauza discuțiilor din Cex-ul PSD care priveau remanierea Guvernului. Acesta a afirmat faptul că nu a văzut un “un cuc mai prost”. Fostul președinte al României a criticat dur remanierea discutată de liderii PSD într-o postare din mediul online.

Traian Băsescu, despre liderul PSD: “O mișcare proastă”

Fostul președinte al țării a criticat dur liderii PSD oprivind remanierea discutată. Mesajul acestuia a fost lansat în ziua de miercuri, pe un site de socializare. De asemenea, Traian Băsescu a specificat faptul că aducerea în Guvern a “ceva clientelă supusă” este o mișcare proastă și este privită ca o manervă. Am putea avea, în sfârşit, premier. Rovana Plumb, Natalia-Elena Intotero, Tudorel Toader. Toţi trei fac obiectul gândirii cucului din capul lui Dragnea pentru imediată remaniere.

Eu nu am văzut un cuc mai prost ca ăsta. Remanierea Rovanei Plumb şi a Nataliei-Elena Intotero, legal, nu este necesară acum şi poate fi amânată până la validarea mandatului de europarlamentar. Scoaterea din guvern a lui Tudorel Toader este total lipsită de oportunitate având în vedere că, ne place sau nu, Toader ştie carte. Remanierea în discuţie este doar o manevră specifică lui Dragnea în încercarea de a-şi mai introduce în guvern ceva clientelă supusă, având în vedere că premierul Dăncilă a început să-şi manifeste tot mai mult independenţa faţă de Titanul de Teleorman”, spune fostul preşedinte.

Traian Băsescu îl face praf pe liderul Partidului Social Democrat
Traian Băsescu îl face praf pe liderul Partidului Social Democrat

“El e doar viclean, extrem de lipicios

Nu este pentru prima oară când Traian Băsescu subliniază ferm faptul că nu este pe aceeași lungime de undă cu Liviu Dragnea. Fostul președinte al țării a afirmat că nota publicată de Rise Project în privința lui Liviu Dragnea este reală.

“Dacă vreţi să-l vedeţi pe Dragnea cel adevărat, priviţi momentul când ţopăia Geoană cu ‘Mihaela, dragostea mea’: în spate veţi vedea un Dragnea trist, care ştia că a pierdut alegerile, dar nu i-a spus, l-a lăsat să se facă de râs până la capăt. Ăsta e omul, deci e viclean. Aduceţi-vă aminte că Ponta, care era purtătorul de cuvânt al lui Geoană în campanie, nu apare în poza aia. Şi Ponta şi Dragnea ştiau că Geoană a pierdut alegerile. A fost un baronaş al PD (…) A avut calităţi să fie un baronaş încă de mic, acea viclenie care l-a făcut să fie simpatic tuturor şi să-i execute pe măsură ce i-a prins”, a declarat acesta la B1 tv.