News

Traian Băsescu îl face praf pe unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu: “Îşi face publicitate”

02.08.2019 | 14:33
Traian Basescu il face praf pe unchiul Alexandrei Alexandru Cumpanasu Isi face publicitate

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu îl face praf pe unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, pe care îl acuză că s-a urcat cu picioarele pe cadavrul nepoatei sale pentru a-și face reclamă! Atacul lui Traian Băsescu a fost lansat la B1 TV.

Traian Băsescu îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că își face reclamă prin cazul Caracal

“Poate nu se mai bagă domnul Cumpănaşu, care a intrdus multă tensiune în povestea asta, crezându-se, probabil, vreun soi de haiduc. mai bine ar sta acasă şi şi-ar vedea de treaba lui., să-şi încaseze sponsorizările de pe unde le încasează.

Să nu se se mai ocupe de cazul ăsta, pe care s-a urcat cu picioarele. Plecând de la ceea ce consider el, că-i unchiul Alexandrei, să-i lase pe cei care se pricep. L-a primit Dăncilă, l-a primit Fifor, acesta explicând cum va reforma el sistemul, cu acest Cumpănaşu lângă el.

Traian Băsescu îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că își face reclamă prin cazul Caracal
Traian Băsescu îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că își face reclamă prin cazul Caracal

”Se urcă pur si simplu cu picioarele pe cadavrul Alexandrei, ca să-şi facă publicitate”

N-am văzut om mai lipsit de scrupule decât acest domn, care se urcă pur si simplu cu picioarele pe cadavrul Alexandrei, ca să-şi facă publicitate. Dacă-l durea, durerea e tăcută şi acţiona în tăcer,  fără să introducă atâta confuzie şi atâtea zvonuri în spaţiul public“, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Alexandru Cumpanaşu a dezvăluit pe Facebook că principalul suspect, Gheorghe Dincă, face parte dintr-o reţea de trafic cu minore şi are complici în mai multe ţări europene. Cumpănaşu susţine că acesta are multă influenţă şi este protejat de autorități. De asemenea, Cumpănaşu a postat o poză cu un complice dovedit, spune el, pe nume Mihai Zamfir, zis şi Angelo Bianco pentru care cere ajutorul polulației, să ofere cât mai multe detalii.

Mai mult, Alexandru Cumpănașu spune că Gheorghe Dincă avea amantă o judecătoare din Caracal. Printre principalele indicii care s-au scurs din ancheta procurorilor DIICOT a fost o descriere a suspectului. Procurorii îl creionau ca fiind aproape un om al cavernelor!