ADVERTISEMENT
News

Traian Băsescu: ”Marea problemă a PNL-ului a fost lipsa de transparență. Guvernul trebuia să spună pe ce s-au dus banii împrumutați”

Autor: Robert Cristea | 24.09.2020 | 21:53
Traian Băsescu: ”Marea problemă a PNL-ului a fost lipsa de transparență. Guvernul trebuia să spună pe ce s-au dus banii împrumutați”
Traian Băsescu: ”Marea problemă a PNL-ului a fost lipsa de transparență. Guvernul trebuia să spună pe ce s-au dus banii împrumutați”. Sursa foto: hepta.ro

Traian Băsescu acuză PNL-ul că nu a dus o politică transparentă pentru că nu a explicat pe ce au fost cheltuiți banii împrumutați în ultimele 6 luni.

ADVERTISEMENT

”Ce ați făcut cu banii e o întrebare legitimă pe care și-o pun românii”, a afirmat fostul președinte, într-o emisiune, la Realitatea TV.

Băsescu consideră că ”nici acum nu e prea tarziu să iasă Florin Cîțu să ne spună pe ce s-au dus banii”. În plus, liderul PMP critică cele 2 miliarde de lei puse în rezervă de Guvern ”pentru a cumpăra primari de la PSD”

ADVERTISEMENT

Traian Băsescu: PNL trebuia să spună ce a făcut cu banii împrumutați

Lipsa de transparență este principala acuză a lui Traian Băsescu pentru Guvernul PNL. Fostul președinte consideră că partidul de la putere trebuie să explice clar pe ce au fost cheltuite sumele mari împrumutate de la Uniunea Europeană.

Băsescu consideră că pensiile nu aveau cum să fie mărite cu 40%. Acest lucru nu ar fi fost sustenabil din punct de vedere economic. Însă, fostul președinte întelege nemulțumirea oamenilor, din moment ce aceștia nu au fost mai bine informați de autorități.

ADVERTISEMENT

Recent, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut un atac dur la adresa PNL-ului și a președintelui Klaus Iohannis.

”Românii s-au săturat să audă că nu sunt bani și că e criză, dar să vadă că guvernarea liberală toacă banii țării pe mii de contracte supraevaluate. Constat cu tristețe, domnule Iohannis, că ați schimbat DEFINITIV haina de Președinte al României cu UNFORMA ELECTORALĂ de Agent-Șef al #PNL. Nu vă interesează nivelul de trai al românilor, ci mai degrabă sărăcirea populației până în punctul în care singurii stăpâni ai țării vor fi doar marii îmbuibați de la PNL.” – a scris pe facebook Ciolacu.

ADVERTISEMENT

”Creșterile vor putea fi făcute doar după ce ieșim din criză și stabilim finanțele țării”, a spus Klaus Iohannis

Traian Băsescu candidează la Primăria Capitalei, funcție pe care mai câștigat-o în 2 rânduri. Liderul PMP pleacă cu șansa a treia, după Gabriela Firea și Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!